A- A+
Millennium: Κερδίστε καύσιμα €300 με τη μισθοδοσία
Κληρώσεις με δώρο επιταγές αξίας 300 ευρώ για την αγορά καυσίμων διοργανώνει η Millennium bank για την επιβράβευση όσων μεταφέρουν το λογαριασμό μισθοδοσίας ή σύνταξής τους στην τράπεζα.

Πρόκειται για το λογαριασμό μισθοδοσίας «Υπερ-έχω», που απευθύνεται σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους και προσφέρει επιτόκιο έως και 5%.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση με τις δωροεπιταγές θα έχουν όσοι επιλέξουν το πρόγραμμα αυτό για την είσπραξη του μισθού ή της σύνταξής τους έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2012.

Η συγκεκριμένη προσφορά «τρέχει» σε συνεργασία με τα πρατήρια Revoil. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα της Millennium bank που σας εξυπηρετεί ή να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 9557500 και 801 11 95 500.

Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος

Τα προνόμια και οι παροχές του λογαριασμού «Υπερ-έχω» είναι τα εξής:

  • προνομιακό ετήσιο επιτόκιο 5% για τα πρώτα 1,000€ δωρεάν
  • χορήγηση της Millennium bank Debit, της χρεωστικής κάρτας ανάληψης μετρητών και αγορών για τη διευκόλυνση των καθημερινών σας συναλλαγών
  • δυνατότητα υπερανάληψης με ανώτατο ποσό τα 1500€, εφόσον το επιθυμείτε πιστωτική κάρτα Millennium bank με δωρεάν συνδρομή, για όσο διάστημα διατηρείτε τη μισθοδοσία σας στη Millennium bank
  • δυνατότητα αυτόματης εξόφλησης λογαριασμών ΔΕΚΟ και άλλων συνεργαζόμενων εταιρειών χωρίς προμήθεια
  • δωρεάν 1 ανάληψη το μήνα μέσω του δικτύου ΔΙΑΣ από ΑΤΜ άλλης Τράπεζας εντός χώρας