A- A+
Στον «αέρα» η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της FBBank
Η FBBank προχώρησε σε αναβάθμιση της ιστοσελίδας της www.fbbank.gr στα πλαίσια ενίσχυσης της προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών που διατίθενται από το δίκτυο καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, η ιστοσελίδα ανανεώθηκε με νέα αισθητική, υψηλές ταχύτητες πλοήγησης και νέες εφαρμογές διατηρώντας πάντα την περιεκτικότητα της και την ευκολία στη χρήση, αλλά και αποτυπώνοντας το σύγχρονο, εξωστρεφές και δυναμικό προφίλ της τράπεζας.

Στη νέα ιστοσελίδα θα βρείτε πλήρη ανάπτυξη των προϊόντων προς Ιδιώτες, Επιχειρήσεις και Ναυτιλία από όλες τις κατηγορίες όπως Καταθέσεις, Χορηγήσεις, Επενδυτικές επιλογές, Ασφαλιστικές Προτάσεις κ.α. αλλά και εφαρμογές και υπολογιστές για την καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών της ιστοσελίδας.

Με δυναμικούς χάρτες για την ανεύρεση των τοποθεσιών των καταστημάτων και αναλυτική περιγραφή όλων των προϊόντων της FBBank, ο επισκέπτης μπορεί να έχει την πλήρη ενημέρωση για αυτό που αναζητά και να είναι έτοιμος να επισκεφθεί τα καταστήματα και να εξυπηρετηθεί για τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν.

Επισκεφθείτε το www.fbbank.gr και αναζητήστε τις επιλογές που ικανοποιούν τις δικές σας ανάγκες.