A- A+
«Ημέρα Αγάπης» στο AVENUE και φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ από τη Marfin Egnatia Bank
Η Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, με την υποστήριξη του Εμπορικού Κέντρου AVENUE και του ΣΚΑΪ, διοργανώνει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και ώρες 9:00 – 20:00, μία «Ημέρα Αγάπης», στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου 2012.

Eκθέτες στο Bazaar, είναι Ιδρύματα και φορείς, τα οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Σε έναν εδικά διαμορφωμένο χώρο, κάθε φορέας θα διαθέσει προς πώληση τις δημιουργίες των ίδιων των παιδιών (κατασκευές, διακοσμητικά, είδη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, είδη ανθοκομίας, κοσμήματα), με στόχο τη στήριξη των φορέων, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν έσοδα για τις ανάγκες τους, να προβληθούν, καθώς και να ενημερώσουν τον κόσμο αναφορικά με τις ενέργειες και δράσεις τους.

Τους μικρούς μας φίλους θα υποδεχθεί η καλλιτεχνική ομάδα «Μαγικές Σβούρες», επανδρωμένη με ψυχαγωγούς, που έχουν ετοιμάσει φαντασμαγορικές δραστηριότητες και παιχνίδια, για να διασκεδάσουν τα παιδιά και παράλληλα να τους μάθουν τη σημασία και την αξία του Ραδιομαραθωνίου.

Στην «Ημέρα Αγάπης», συμμετέχουν τα περισσότερα καταστήματα του AVENUE: Alexi Andriotti, All about shoes, Buffet by Varsos Catering, Cook Shop, Donatela, Era Bijoux, Gelato, Geox, Iso, Kipling, Κομμωτήριο Maik Artistic Team, Mayoral, Oltre Mare, S’ Oliver, Sugarfree, United Colors of Benetton, Venus Victoria και το Φαρμακείο, στηρίζοντας το Ραδιομαραθώνιο με αγορά κάποιου από τα «προϊόντα αγάπης» ή συνεισφέροντας στους ειδικούς κουμπαράδες που θα βρίσκονται εκεί για το σκοπό αυτό.

Μέσα από την «Ημέρα Αγάπης» το κοινό καλείται να στηρίξει τους φορείς που με τη σειρά τους φροντίζουν παιδιά με ανάγκες, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που καθημερινά αγωνίζονται για να βελτιώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες και βοηθούν ηθικά και ψυχολογικά τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ

Παράλληλα, η τράπεζα με την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης και του ΣΚΑΪ, διοργανώνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, Φιλανθρωπικό Αγώνα μπάσκετ, στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου 2012.

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων μπάσκετ της Τράπεζας και της ομάδας των Βετεράνων Διεθνών της Εθνικής Ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους: Φραγκίσκο Αλβέρτη, Ευθύμη Ρεντζιά, Νάσο Γαλακτερό, Νίκο Μπουντούρη, Άγγελο Κορωνιό, Γιώργο Λιμνιάτη, Γιώργο Σιγάλα, Γιάννη Σιούτη, Παναγιώτη Φασούλα, Μίλαν Τόμιτς, Τζόρτζ Παπαδάκο, Νίκο Τόλια, Ντειβιντ Στεργάκο, Απόστολο Κόντο, Σάκη Τζαλαλή, Τζανή Σταυρακόπουλο.κ.α.

Θα παραβρεθούν, επίσης, μεγάλα ονόματα αθλητών, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, για να στηρίξουν το Ραδιομαραθώνιο με τη συμμετοχή τους.
Εξίσου σημαντική θα είναι και η παρουσία των συλλόγων και φορέων που στηρίζει ο Ραδιομαραθώνιος.

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί προσκλήσεις από το Δίκτυο Καταστημάτων της Τράπεζας, στην Αττική, καθώς και από τα καταστήματα Public.