A- A+
Οι 10 καλύτερες προθεσμιακές καταθέσεις για 20.000, 50.000, 100.000 και 200.000 ευρώ
Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν τα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες, δίνοντας ευκαιρία στους καταθέτες να «κλειδώσουν» μία υψηλή απόδοση για τα χρήματά τους. Τα ελκυστικότερα προϊόντα.

Ενδεχομένως, οι επόμενοι μήνες να είναι και οι τελευταίοι κατά τη διάρκεια των οποίων ακόμη και μεγάλες τράπεζες θα προσφέρουν υψηλές αποδόσεις, προς εξασφάλιση ρευστότητας από τους αποταμιευτές.

Μετά την ανακεφαλαιοποίηση και τον πρώτο γύρο συγκέντρωσης του κλάδου, τα επιτόκια αναμένεται να καταγράψουν κατακόρυφη πτώση, λόγω της μείωσης του ανταγωνισμού, αλλά και της ομαλοποίησης της κατάστασης στην αγορά.

Όπως εκτιμούν τραπεζικά στελέχη, εφόσον συμβούν τα παραπάνω, τα επιτόκια θα φτάνουν στην καλύτερη των περιπτώσεων στο 3%.

Οι καλύτερες προσφορές

Για το λόγο αυτό συνιστούν στους αποταμιευτές να κλείσουν για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τα χρήματά τους σε ένα προθεσμιακό λογαριασμό, προκειμένου να κλειδώσουν μία υψηλή απόδοση που θα διατηρηθεί ακόμη και στην περίπτωση που τα επιτόκια εισέλθουν σε καθοδική τροχιά.

Το Moneyonline.gr συγκέντρωσε τις καλύτερες προσφορές για διάφορα ποσά και για διάστημα 12 μηνών και σας τις παρουσιάζει.

Αν ενδιαφέρεστε για άλλη διάρκεια ή άλλο ποσό, χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης επιτοκίων του Moneyonline.gr.

  • Κατάθεση 20.000 ευρώ

  • Κατάθεση 50.000 ευρώ

  • Κατάθεση 100.000 ευρώ

  • Κατάθεση 200.000 ευρώ