A- A+
Διαγωνισμός: Στο Champions League με Eurobank Mastercard
Διαγωνισμό με δώρο μία μοναδική εμπερία παρακαλούθησης του αγώνα Olympiacos FC – Arsenal FC στις 04/12/2012 στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στα πλαίσια του UEFA Champions League, διοργανώνουν Eurobank και Mastercard.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των καρτών Eurobank MasterCard® ή Maestro®, πραγματοποιώντας τις καθημερινές τους συναλλαγές, αυξάνουν τις πιθανότητες να είναι νικητές στο διαγωνισμό αυτό.

Οι κάτοχοι με τις περισσότερες συναλλαγές θα ζήσουν τη συγκίνηση να δουν το παιδί τους να συνοδεύει τους παίκτες των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και να φωτογραφίζεται μαζί τους. Μετά την τελετή έναρξης, ο νικητής με το παιδί του θα απολαύσουν μαζί τον αγώνα,
Τα εισιτήρια είναι μια προσφορά της MasterCard, Επίσημου Χορηγού του UEFA Champions League.
Οι όροι του διαγωνισμού
Στο διαγωνισμό συμμετέχει αυτόματα κάθε κάτοχος κάρτας Eurobank Mastercard και Maestro, που θα πραγματοποιήσει με χρήση της στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, από 1/10 έως 10/11, αγορές, οποιοδήποτε ποσού και είδους.
Βασική προϋπόθεση να μην υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Νικητές του διαγωνισμού θα είναι οι πρώτοι 15 πελάτες με το μεγαλύτερο αριθμό αγορών που θα πραγματοποιηθούν και θα λογιστικοποιηθούν το διάστημα που προαναφέρθηκε.
Αν χρειαστεί, δηλαδή σε περίπτωση ισοψηφίας, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.