A- A+
HSBC: Επένδυση στις τηλεπικοινωνίες με απόδοση έως 25%
Μία νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου που επενδύει στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο και δίνει τη δυνατότητα επίτευξης απόδοσης έως και 25% σε ευρώ και δολάρια ΗΠΑ, προσφέρει στην ελληνική αγορά η HSBC.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα, με δεδομένη τη δυναμική συγκεκριμένων εταιρειών μεγάλης κεφαλαιοποίησης παγκοσμίως από τον κλάδο των ασύρματων τεχνολογιών, δημιούργησε τη νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη “Wireless” με μέγιστη δυνατή μεικτή συνολική απόδοση που αγγίζει το 25% για καταθέσεις σε Ευρώ και σε δολάριο ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια νέα κατάθεση, με υποκείμενη αξία πέντε από τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο παγκοσμίως με ειδίκευση στην ασύρματη τεχνολογία και συγκεκριμένα τις China Mobile, AT&T, Deutsche Telekom, Vodafone και Verizon Communications.

Η διάρκεια του προϊόντος είναι 5 έτη, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 Ευρώ ή Δολάρια ΗΠΑ και με εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη.

Η προεγγραφή ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου 2012 και θα ολοκληρωθεί στις 12 Οκτωβρίου 2012.

Συνδυασμός με προθεσμιακή

Σημειώνεται ότι η επένδυση αυτή προσφέρεται συνδυαστικά και με προθεσμιακή κατάθεση 3 μηνών και επιτόκιο 5,50%.

Το κεφάλαιο τοποθετείται σε αναλογία 50 - 50 στο προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου και στην προθεσμιακή κατάθεση.

Μπορείτε να δείτε όλα τα σύνθετα επενδυτικά προϊόντα με το εργαλείο αναζήτησης του Moneyonline.gr.

Γιατί συμφέρει το προϊόν

Όπως δήλωσε ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου, διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προϊόντων HSBC Ελλάδος:

«Οι νέες τεχνολογίες έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας και αλλάζουν δραστικά τον τρόπο επικοινωνίας μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το επενδυτικό κοινό.

Συγκεκριμένα τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και οι ιδιώτες έχουν ανάγκη από διαρκή ανανέωση των χρησιμοποιούμενων τεχνολογιών προκειμένου να ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του σημερινού περιβάλλοντος.

Έτσι, η HSBC επέλεξε πέντε χαρακτηριστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στις ασύρματες τεχνολογίες σε διεθνές επίπεδο, και αξιοποιεί την επενδυτική τους προοπτική μέσα από τη νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη “Wireless”».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17 ή 210 6962 100 για κλήσεις από κινητό.