A- A+
Εκτός Εθνικής Τράπεζας ο Άνθιμος Θωμόπουλος - Ο λόγος της παραίτησης
Την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας, μετά από πολλά χρόνια εργασίας στον όμιλο, υπέβαλε το στέλεχός του Άνθιμος Θωμόπουλος.

Όπως ανακοινώθηκε, το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας, κατά τη συνεδρίασή του της 8/8/2012, απεδέχθη την υποβληθείσα παραίτηση του Εκτελεστικού μέλους του διοικητικού της συμβουλίου κ. Άνθιμου Θωμόπουλου.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι το διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Θωμόπουλο για την πολυετή γόνιμη προσφορά του στην τράπεζα και του ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στις μελλοντικές επαγγελματικές κινήσεις του.

Οι λόγοι της παραίτησης

Ο λόγος της παραίτησης του κ. Θωμόπουλου σχετίζεται με τη θέση του στην τράπεζα μετά την τελευταία αλλαγή στη διοίκησή της.

Συγκεκριμένα, επί διοικήσεως του Απόστολου Ταμβακάκη, ο κ. Θωμόπουλος κατείχε τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου.

Μετά την εκλογή στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του κ. Αλέξανδρου Τουρκολιά, προτάθηκε στον κ. Θωμόπουλο να τεθεί επικεφαλής σε κάποια γενική διεύθυνση.

Δηλαδή του προτάθηκε θέση χαμηλότερη από αυτή που κατείχε προηγουμένως, γεγονός που μέτρησε ιδιαίτερα στην απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική.