A- A+
Eurobank: Δώρα σε όσους κόψουν τα φυσικά statements
Τη δυνατότητα να μπουν σε κλήρωση με έπαθλο πλούσια δώρα τεχνολογίας, αλλά και προπληρωμένες κάρτες, δίνει στους πελάτες της που θα επιλέξουν διακοπή της αποστολής του φυσικών statements, η Eurobank.

Τα φυσικά statements αντικαθίστανται από τα ηλεκτρονικά (e-Statements), μέσω των οποίων οι πελάτες της τράπεζας αποκτούν ένα δωρεάν και ασφαλή τρόπο πρόσβασης στα αντίγραφα κινήσεων των προϊόντων που έχουν στη Eurobank, συμβάλλοντας παράλληλα και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση, το μόνο που έχουν να κάνουν οι πελάτες της τράπεζας είναι να μπουν στο e-Banking και να ζητήσουν τη διακοπή αποστολής των φυσικών statements μέσω ταχυδρομείου.

Τα δώρα της κλήρωσης

Κάθε statement που διακόπτεται ισοδυναμεί με μία συμμετοχή στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου.

Τα δώρα που θα κληρωθούν είναι τα εξής:

  • 3 iPad: Με την νέα HD Retina οθόνη, 5 ΜP οπίσθια κάμερα και δυνατότητα 4G LTE mobile broadband για ακόμα πιο γρήγορο internet όπου κι αν είστε.
  • 3 Samsung Galaxy S III: Με την μοναδική οθόνη 4,8 ιντσών! Προσφέροντας πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές, αλλά και αναγνώριση προσώπου και φωνής, το νέο Samsung Galaxy S III αποτελεί το απόλυτο interactive smartphone.
  • 40 προπληρωμένες κάρτες των 100 ευρώ η καθεμία.

Τα πλεονεκτήματα των e-statements

Με τη νέα υπηρεσία της Eurobank μπορείτε να δείτε τα ηλεκτρονικά αντίγραφα των προϊόντων σας (e-Statements) όποτε το επιθυμείτε, εύκολα και οργανωμένα.

Τα e-Statements είναι ηλεκτρονικά αρχεία (pdf) τα οποία αποτελούν ακριβή αντίγραφα των φυσικών που λαμβάνετε μέσω ταχυδρομείου.

Τα βασικά πλεονεκτήματά τους είναι τα εξής:

  • Αποτελούν επίσημα έγγραφα, όπως ακριβώς τα φυσικά αντίγραφά τους, τα οποία αποστέλλονται στη διεύθυνση e-mail που δηλώνετε.
  • Έχετε άμεση πρόσβαση στα e-Statements σας μέσα από την υπηρεσία e-Banking χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε επιπλέον εγγραφή.
  • Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανατρέχετε στο e-Statement του προϊόντος που επιθυμείτε (πρόσφατο ή παρελθοντικό) και να το αποθηκεύετε στον υπολογιστή σας ή ακόμα και να το εκτυπώνετε.