A- A+
Εμπορική Τράπεζα: Χορηγός της παράστασης «Νεφέλες» του Αριστοφάνη
Για τέταρτη χρονιά η Εμπορική Τράπεζα στηρίζει το Εθνικό Θέατρο, με τη χορηγία της παράστασης του έργου «Νεφέλες» του Αριστοφάνη, που ανεβαίνει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 13 και 14 Ιουλίου 2012.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με τον τρόπο αυτό η τράπεζα παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για ουσιαστική συνεισφορά στις Τέχνες και τον Πολιτισμό και επαληθεύοντας το ρόλο της ως ένα από τα πιο ιστορικά και δυναμικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα.

Το έργο «Νεφέλες» αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς και «καυστικές» κωμωδίες του Αριστοφάνη το οποίο, με τη σύγχρονη προσέγγιση του σκηνοθέτη Νίκου Μαστοράκη, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του φιλοθεάμονος κοινού, τόσο στην Επίδαυρο όσο και στις άλλες πόλεις όπου θα περιοδεύσει η παράσταση.

Η Εμπορική Τράπεζα στηρίζει για ακόμη μια χρονιά το Εθνικό Θέατρο, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο του ως ένας από τους μακροβιότερους και δραστήριους φορείς πολιτισμού στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η συνεργασία της Εμπορικής Τράπεζας με το Εθνικό Θέατρο ξεκίνησε το 2008, με τη χορηγική υποστήριξη της ενιαίας παράστασης «Οιδίπους Τύραννος – Οιδίπους Επί Κολωνώ» του Σοφοκλή.

Όλες οι πληροφορίες για την παράσταση «Νεφέλες» του Αριστοφάνη είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Εθνικού Θεάτρου: //www.n-t.gr/el/events/nefeles/.