A- A+
HSBC: Εγγυημένη επένδυση 5ετίας για απόδοση ως 37,5%
Μία νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου που προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης απόδοσης έως και 37,5% σε βάθος πενταετίας προσφέρει στην ελληνική αγορά η HSBC, με σειρά προτεραιότητας.

Με δεδομένη τη δυναμική συγκεκριμένων εταιρειών μεγάλης κεφαλαιοποίησης παγκοσμίως από τον κλάδο της τεχνολογίας, δημιούργησε το προϊόν “Global Wireless”.

Πρόκειται για μια νέα κατάθεση, με υποκείμενη αξία πέντε από τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον πρωτοποριακό κλάδο των ασύρματων τεχνολογιών και συγκεκριμένα τις εξής:

  • Αpple Inc
  • QUALCOMM Inc
  • EMC Corporation
  • Taiwan Semiconductor Manufact Comp Ltd
  • Samsung Electronics Co Ltd

Απόδοση και διάρκεια

Το νέο πρόγραμμα εγγυημένου κεφαλαίου προσφέρει τη δυνατότητα για μέγιστη δυνατή μεικτή συνολική απόδοση που αγγίζει το 30% για καταθέσεις σε ευρώ και 37,5% για καταθέσεις σε δολάριο ΗΠΑ.

Η διάρκεια του προϊόντος είναι 5 έτη, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 ευρώ ή δολάρια ΗΠΑ και με εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη.

Η προεγγραφή ξεκίνησε στις 9 Ιουλίου 2012 και θα ολοκληρωθεί στις 17 Αυγούστου 2012.

Το σκεπτικό της επένδυσης

Όπως δήλωσε ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου, Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προϊόντων HSBC Ελλάδος:

«Οι νέες τεχνολογίες μπαίνουν πλέον δυναμικά στη ζωή μας και αλλάζουν δραστικά τον τρόπο επικοινωνίας μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι ασύρματες τεχνολογίες θα καθορίσουν το μέλλον του ευρύτερου κλάδου.

Παράλληλα, τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και οι ιδιώτες έχουν ανάγκη από διαρκή ανανέωση των χρησιμοποιούμενων τεχνολογιών προκειμένου να ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του σημερινού περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό, η HSBC αναγνωρίζει στον τεχνολογικό κλάδο μία αγορά με επενδυτικές ευκαιρίες, τις οποίες αξιοποιεί μέσα από την κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη Global Wireless».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17 ή 210 6962 100 για κλήσεις από κινητό.