A- A+
Διπλή Διάκριση της Saxo Bank για τη Διαπραγμάτευση Συναλλάγματος
Η Saxo Bank, ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, απέσπασε δυο σημαντικά βραβεία για τη διαπραγμάτευση συναλλάγματος από τον καταξιωμένο θεσμό του περιοδικού FX Week.

Συγκεκριμένα, η Saxo Bank έλαβε τα βραβεία "Καλύτερη Πλατφόρμα για Ιδιώτες Επενδυτές" (Best Retail Platform) και "Καλύτερη Υπηρεσία Ρευστότητας σε Συνάλλαγμα για White Label συνεργασίες/για Συνεργάτες τύπου White Label” (Best FX White Label Liquidity Service), στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, παρουσία σημαντικών επαγγελματιών της αγοράς συναλλάγματος.

Τα βραβεία e-FX χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στον κλάδο, καθώς επιβραβεύουν την καινοτομία και την αριστεία σε όλο το φάσμα της αγοράς συναλλάγματος.

Οι πλατφόρμες της Saxo Bank έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία της εταιρείας στο χώρο των διαδικτυακών συναλλαγών και επενδύσεων για περισσότερο από μια δεκαετία. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά από το 2008 που η Τράπεζα κερδίζει το σημαντικό βραβείο e-FX για την "Καλύτερη Πλατφόρμα για Ιδιώτες Επενδυτές".

Οι πλατφόρμες SaxoTrader είναι προσβάσιμες από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή, το διαδίκτυο και συσκευές κινητής τηλεφωνίας από οπουδήποτε, κάθε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

Οι διαδικτυακές πλατφόρμες της Saxo Bank προσφέρουν ένα εύρος λειτουργιών που περιλαμβάνουν συνάλλαγμα, εμπορεύματα, CFD, Μετοχές, Συμβόλαια Μελλοντικής Εκπλήρωσης, Options και άλλα παράγωγα χρηματοοικονομικά προϊόντα.

Το 2012, η Saxo Bank παρουσίασε μια νέα εφαρμογή για τις συσκευές iPhone® & Android για άντληση πληροφοριών σχετικά με τις αγορές και για πραγματοποίηση συναλλαγών.

Η νέα εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και παρέχει πλήθος δωρεάν πληροφοριών για την χρηματοοικονομική αγορά όπως ειδήσεις, αναλύσεις, video blogs, σχόλια, έρευνες, οικονομικό ημερολόγιο, τιμές και γραφήματα για περισσότερα από 13.000 χρηματοοικονομικά προϊόντα.

Οι Συνεργασίες τύπου White Label της Saxo Bank έχουν σχεδιαστεί για άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς που επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους μια πρωτοπόρο πλατφόρμα διαδικτυακών συναλλαγών. Διευκολύνουν την κατοχή και τον έλεγχο των σχέσεων των τραπεζών με τους πελάτες τους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την πλήρη ανωνυμία των πελατών τους.

Οι Συνεργασίες τύπου White Label της Saxo Bank προσφέρουν περισσότερα από 20.000 χρηματοοικονομικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων του Συναλλάγματος, Μετοχών, CFD και εμπορευμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Saxo Bank είχε κερδίσει το βραβείο "Καλύτερη Υπηρεσία Παροχής Ρευστότητας" το 2011.

Σε κοινή τους δήλωση ο Kim Fournais και ο Lars Seier Christensen, συνιδρυτές και διευθύνοντες σύμβουλοι της Saxo Bank, αναφέρουν:

«Οι διακρίσεις αυτές αντανακλούν τη δέσμευση των υπαλλήλων μας σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους οδήγησαν τη Saxo Bank εκεί που βρίσκεται σήμερα.

Σκοπός μας παραμένει να είμαστε η τράπεζα που προτιμούν οι ιδιώτες και θεσμικοί πελάτες μας, οι traders και οι ενεργοί επενδυτές που συναλλάσσονται σε κατηγορίες πολλαπλών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο. Θέλουμε πάντοτε να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους μας τους πελάτες και είμαστε περήφανοι που αυτά τα βραβεία επιβραβεύουν τις προσπάθειές μας».