A- A+
International Life: Στήριξη στον Έλληνα παραγωγό και την επιχειρηματικότητα
Η International Life στήριξε τον Σύνδεσμο Προώθησης Ελληνικών Προϊόντων και συμμετείχε στο Festival που πραγματοποιήθηκε από την Κυριακή 01.07.12 έως την Παρασκευή 06.07.2012 στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προώθησης Ελληνικών Προϊόντων - γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Επιμένων Ελληνικά» - πραγματοποιήθηκε έκθεση ελληνικών προϊόντων με τη συμμετοχή πολλών Ελλήνων παραγωγών, με στόχο την υποστήριξη και την τόνωση της εγχώριας αγοράς.

Με αυτή τη δράση, η εταιρεία επιθυμεί να μεταφέρει το μήνυμα της έμπρακτης υποστήριξής στην ελληνική επιχειρηματικότητα και τα ελληνικά προϊόντα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι συνεργάτες της International Life έδωσαν το ‘παρών’ και υποστήριξαν τη συμμετοχή της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, το περίπτερο της εταιρείας στελέχωσε το δυναμικό των επιθεωρήσεων των κ.κ. Παναγιώτη Κυρανάκη, Κλέαρχου Πεφάνιου, Γιάννη Τόλιζα, καθώς και του υποκαταστήματος του κ. Γιώργου Χατζή, στην Αθήνα.

Οι συνεργάτες που συμμετείχαν στην έκθεση, ανέλαβαν να εκπροσωπήσουν την εταιρεία και να ενημερώσουν το κοινό σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η International Life λαμβάνοντας υπόψη της την κρίσιμη περίοδο που διανύει η αγορά και η οικονομία της χώρας, και την επιβεβλημένη ανάγκη για στήριξη της εγχώριας παραγωγής, στέκεται με υπευθυνότητα δίπλα στο σύγχρονο Έλληνα παραγωγό, με σκοπό την ενίσχυση της προβολής και της προώθησης των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και την ανάδειξη του πλούτου και της μοναδικότητας των προϊόντων της ελληνικής γης.