A- A+
ΤΤ: Αναστολή πληρωμής δόσεων έως και 24 μήνες σε στεγαστικά δάνεια ανέργων
Παράταση έως τις 30/4/2013 λαμβάνει το πρόγραμμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου «Προστατεύω τους Ανέργους», που αφορά σε αναστολή της καταβολής δόσεων δανείων για ανέργους.

Η ρύθμιση δανείου μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος διευκόλυνσης που προσφέρεται σε όσους έχουν χάσει τη δουλειά τους, προβλέπει τα εξής:

  • έως 12 μήνες αναστολή καταβολής δόσεων για τα καταναλωτικά δάνεια, με αντίστοιχη επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου
  • έως 24 μήνες αναστολή καταβολής δόσεων για τα στεγαστικά δάνεια, με δυνατότητα επιμήκυνσης της διάρκειας του δανείου έως 5 έτη.

Μετά τη λήξη της περιόδου χάριτος, το δάνειο θα εκτοκίζεται με το συμβατικό επιτόκιο.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα παρέχεται ακόμα και στην περίπτωση όπου ο ένας από τους συνδικαιούχους του δανείου είναι άνεργος.

Εάν κατά την ημερομηνία υπαγωγής στη ρύθμιση, υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές (μέχρι 89 ημέρες) προσφέρονται στον πελάτη οι παρακάτω επιλογές:

- Άμεση καταβολή αυτών
- Καταβολή αυτών σε ισόποσες πληρωμές κατά τη διάρκεια της περιόδου χάριτος
- Καταβολή μόνο τόκων (που δημιουργήθηκαν από τις ληξιπρόθεσμες οφειλές) σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις κατά την διάρκεια της περιόδου χάριτος χωρίς ο πελάτης να καταβάλλει τόκους υπερημερίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ή να επισκεφθούν το site της τράπεζας στη διεύθυνση www.ttbank.gr.