A- A+
Κάρτες Εμπορικής: Έκπτωση 4% για διακοπές και βενζίνη
Τη δυνατότητα να πετύχουν έκπτωση 4% στις δαπάνες των διακοπών τους έχουν όλοι οι κάτοχοι των καρτών της Εμπορικής Τράπεζας, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες της Emporiki Bank μπορούν από την 1η Ιουλίου έως την 31η Αυγούστου 2012 να κερδίσουν κάθε μήνα έως και 50 ευρώ.

Το κέρδος προκύπτει από 4% επιστροφή μετρητών από πληρωμές σε όλες τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και σε πρατήρια καυσίμων.

Εξάλλου, η τράπεζα εξασφάλισε ειδικά για τους πελάτες της, κατόχους πιστωτικών καρτών Προνόμιο υγείας, σημαντικές εκπτώσεις έως και 35% σε επιλεγμένα ξενοδοχεία για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2012.

Δείτε τη λίστα των ξενοδοχείων, τις εκπτώσεις και τους όρους συμμετοχής εδώ.

Συχνές ερωτήσεις

- Πώς εντάσσομαι στο πρόγραμμα Emporiki Επιβράβευση;

Με την ενεργοποίηση της πιστωτικής σας κάρτας Προνόμιο υγείας , ενεργοποιείται άμεσα η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Emporiki Επιβράβευση.

- Πώς ακριβώς επιβραβεύομαι;

Απλά και ξεκάθαρα. Με κάθε αγορά σας, ανεξαρτήτως ποσού, σας επιστρέφεται στο μηνιαίο λογαριασμό σας το ισχύον ποσοστό επιστροφής επί του ποσού που ξοδέψατε.

- Ποιες επιχειρήσεις συμμετέχουν στο πρόγραμμα Emporiki Επιβράβευση;

Το πρόγραμμα Emporiki Επιβράβευση σας προσφέρει άμεση επιστροφή μετρητών στον μηνιαίο λογαριασμό σας για τις κατηγορίες επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτό ανά περίοδο.

- Ποιες αγορές συμμετέχουν στο πρόγραμμα Emporiki Επιβράβευση;

Όλες οι αγορές σας που πραγματοποιούνται με τις πιστωτικές κάρτες Προνόμιο υγείας στις κατηγορίες επιχειρήσεων που συμμετέχουν ανά περιόδους στο πρόγραμμα Emporiki Επιβράβευση.

Εξαιρούνται:

  • Οι κάρτες με καθυστερήσεις πληρωμών
  • Οι πληρωμές με δόσεις

- Πώς θα ενημερώνομαι για το ποσό της επιβράβευσης μου;

Στα τηλέφωνα 801 801 801 1 ή 210-6505000, 24ώρες/ 7 ημέρες

Επίσης, τo ακριβές ποσό της επιβράβευσής σας θα παρουσιάζεται στο μηνιαίο αντίγραφο του λογαριασμό σας αναλυτικά ως ξεχωριστή συναλλαγή πίστωσης που αντιστοιχεί σε κάθε αγορά για την οποία δικαιούστε επιβράβευση.