A- A+
Δωρεάν SMS alerts για τις πιστωτικές κάρτες της Millennium
Στο λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας SMS alerts, μέσω της οποίας οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών Millennium bank Visa και MasterCard, ειδοποιούνται στο κινητό τους για όλες τις συναλλαγές τους, προχώρησε η Millennium bank,

Η νέα υπηρεσία θα παρέχεται δωρεάν μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2012 σε όλους τους κατόχους των πιστωτικών καρτών της τράπεζας.

Με την ενεργοποίηση αυτής της υπηρεσίας έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε άμεσα, με την παραλαβή SMS στο κινητό σας για κάθε κίνηση που πραγματοποιείτε με την πιστωτική σας κάρτα (διαδικτυακή, σε έμπορους, αναλήψεις μετρητών), οποιαδήποτε στιγμή, μέρα ή νύχτα.

Το μήνυμα που θα λαμβάνετε στο κινητό σας θα αναφέρει:

  • Τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας, για λόγους ασφαλείας
  • Την ώρα και ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή
  • Την ονομασία του εμπόρου (όπως έχει δηλωθεί από τον έμπορο)
  • Το ποσό χρέωσης της κάρτας

Έτσι, περιορίζονται οι περιπτώσεις μη εξουσιοδοτημένης χρήσης της κάρτας σας, ώστε να νιώθετε ακόμα πιο ασφαλείς στις συναλλαγές σας.

Σημειώνεται ότι μετά τις 31 Αυγούστου 2012, η συνδρομή στην υπηρεσία για όλους τους εγγεγραμμένους πελάτες θα είναι 1€ το μήνα, από 0 έως και 9 μηνύματα, ενώ κάθε επιπλέον μήνυμα θα χρεώνεται με 0,09€, σύμφωνα με την τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική της τράπεζας.

Η συνδρομή στην υπηρεσία θα χρεώνεται στην πιστωτική κάρτα.