A- A+
Καλοκαιρινές προσφορές για τους κατόχους πιστωτικών και χρεωστικών καρτών
Στο λανσάρισμα νέων προσφορών που απευθύνονται σε όλους τους κατόχους χρεωστικών και πιστωτικών τους καρτών έχουν προχωρήσει αρκετές τράπεζες, προς όφελος των καταναλωτών.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Βρείτε την κάρτα
που σας ταιριάζει
Συγκεκριμένα, τα πιστωτικά ιδρύματα δίνουν κίνητρα στους πελάτες τους να προτιμήσουν αντί μετρητών, να πληρώσουν τις αγορές τους με την κάρτα τους.

Οι προσφορές αυτές απευθύνονται κυρίως σε όσους μπορούν μέσω της χρεωστικής τους κάρτας να πραγματοποιήσουν μία πληρωμή με απευθείας χρέωση του τραπεζικού τους λογαριασμού και σε εκείνους που έχουν σκοπό να αποπληρώσουν το σύνολο της οφειλής της πιστωτικής τους κάρτας.

Σε καμία περίπτωση οι τράπεζες δεν επιθυμούν να δημιουργήσουν στους πελάτες τους χρέη και υψηλές επιβαρύνσεις από τόκους μέσω των πιστωτικών καρτών, που δεν θα μπορούν στη συνέχεια να εξυπηρετηθούν.

Σημειώνεται ότι με τις χρεωστικές κάρτες δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση, αφού η αξία μίας συναλλαγής αφαιρείται από το υπόλοιπο του λογαριασμού με τον οποίο είναι συνδεδεμένες.

Οι νέες προσφορές

Το τελευταίο διάστημα οι τράπεζες έχουν ανακοινώσει διάφορες προσφορές, πέρα από τα προγράμματα επιβράβευσης που βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, προς όφελος των πελατών τους.

Συγκεκριμένα, έχουν ανακοινωθεί τα εξής: