A- A+
Διαγωνισμός στις κάρτες με δώρο πακέτα διασκέδασης για τους φίλους και την οικογένεια
Διαγωνισμό με πλούσια δώρα για τους κατόχους όλων των καρτών που διαθέτει στην ελληνική αγορά, πιστωτικών και χρεωστικών, διοργανώνει η Τράπεζα Κύπρου σε συνεργασία με το Αθηνόραμα Club.

Οι πελάτες της τράπεζας για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει από 15/5/2012 έως 30/6/2012 να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε αγορά με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα της Τράπεζας Κύπρου.

Ακολούθως θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή είτε συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής, είτε αποστέλλοντας ένα και μόνο SMS ανά διαγωνισμό στο 54344, αναγράφοντας AC1 ή AC2 (για το διαγωνισμό family fun pass ή friends fun pass αντίστοιχα), κενό πεδίο και τον αριθμό της κάρτας μέλους αθηνόραμα Club (π.χ. AC1 12345678 ή AC2 12345678).

Τα δώρα του διαγωνισμού

Μετά από κλήρωση θα αναδειχθούν τυχεροί που θα κερδίσουν δωρεάν πακέτα διασκέδασης στο The Mall Athens ή/και στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Συγκεκριμένα:

  • Διαγωνισμός family fun pass

20 νικητές (οικογένειες έως 4 ατόμων) θα κερδίσουν από ένα ολοκληρωμένο πακέτο διασκέδασης στο The Mall Athens που περιλαμβάνει:

Εισιτήρια για μια κινηματογραφική ταινία στα Village Cinemas, με ποπ κορν και αναψυκτικό

Πάσο για το λούνα παρκ «Αηδονάκια»

Φαγητό στο Gourmet Burger Kitchen (GBK)

  • Διαγωνισμός friends fun pass

20 νικητές (παρέες έως 4 ατόμων) κερδίζουν από ένα ολοκληρωμένο πακέτο διασκέδασης στη Μαρίνα Φλοίσβου που περιλαμβάνει:

Εισιτήρια για μια κινηματογραφική ταινία στο Cine Φλοίσβος

Φαγητό στα T.G.I. Friday’s

Ποτό στο Cruiser Exclusive Bar