A- A+
Επιστροφή hotels: Οικονομικό όφελος έως 20% σε 300 ξενοδοχεία με κάρτες Eurobank
Τη δυνατότητα οικονομικού οφέλους έως και 20% για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, δίνει στους κατόχους των καρτών της, πιστωτικών και χρεωστικών, η Eurobank, μέσω του νέου προγράμματος επιβράβευσης.

Όπως ανακοίνωσε η τράπεζα, το πρόγραμμα επιβράβευσης πιστωτικών και χρεωστικών καρτών “Επιστροφή” της Eurobank επεκτείνεται δυναμικά στον χώρο των ξενοδοχείων.

Το πρόγραμμα «Επιστροφή hotels» με σαφή προσανατολισμό προς τον ποιοτικό τουρισμό, εμπλουτίστηκε περαιτέρω και καλύπτει πλέον περισσότερους από 50 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

300 διακεκριμένα ξενοδοχεία

Σύμφωνα με την τράπεζα, στο πρόγραμμα συμμετέχουν 300 διακεκριμένα ξενοδοχεία που ικανοποιούν τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις κάθε είδους, παρέχοντας τη δυνατότητα στους κατόχους καρτών Eurobank να απολαύσουν το ελληνικό καλοκαίρι, με οικονομικό όφελος έως και 20%.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που ο κάτοχος πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Eurobank επιλέγει οποιοδήποτε από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία για τις διακοπές του και πληρώνει με την κάρτα του, κερδίζει αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορεί να εξαργυρώσει είτε σε επόμενη διαμονή του, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου, είτε και σε οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες 4.000 επιχειρήσεις του προγράμματος «Επιστροφή».

Στο πρόγραμμα «Επιστροφή hotels» έχουν ενταχθεί τόσο μεγάλα και αναγνωρισμένα ξενοδοχειακά συγκροτήματα όπως τα:

Grecotel Hotels & Resorts, Aldemar Hotels & Spa, Chandris Hotels & Resorts, Divani Collection (Αθήνα), Sbokos Hotel Group, Aquis Hotels & Resorts, Mecedonian Hotels, Airotel Group of Hotels, Porto Carras Grand Resort, όσο και μια ευρεία γκάμα ποιοτικών καταλυμάτων για όλα τα γούστα.

Η πλήρης λίστα

Η λίστα των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων εμπλουτίζεται συνεχώς, εξασφαλίζοντας ολοένα μεγαλύτερο όφελος στους κατόχους καρτών Eurobank.

Με την επέκταση αυτή του προγράμματος «Επιστροφή hotels», στόχος της Eurobank είναι να δημιουργεί αφενός προστιθέμενη αξία στον καταναλωτή και παράλληλα να συνεχίζει να στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τον τουρισμό που αποτελεί την βαριά μας βιομηχανία σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Η αναλυτική λίστα των ξενοδοχείων και ξενώνων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Επιστροφή hotels» βρίσκεται στο www.epistrofi-eurobank.gr και στην νέα εφαρμογή «Επιστροφή app» για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google play.