A- A+
HSBC: Απόδοση έως 30% στην 5ετία με εγγύηση κεφαλαίου
Ένα νέο καταθετικό προϊόν με εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου για τον επενδυτή που δίνει τη δυνατότητα απόδοσης έως και 30% λάνσαρε και προσφέρει στην ελληνική αγορά η HSBC.

Όπως αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της, με δεδομένη τη δυναμική συγκεκριμένων εταιρειών μεγάλης κεφαλαιοποίησης παγκοσμίως, η HSBC δημιούργησε τη νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη «Blue Chips», με μέγιστη δυνατή μεικτή συνολική απόδοση που αγγίζει το 21,25% για καταθέσεις σε ευρώ και 30% για καταθέσεις σε δολάριο ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια νέα κατάθεση, με υποκείμενη αξία τέσσερις από τις σημαντικότερες εταιρείες παγκοσμίως που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των καλλυντικών, της εστίασης, των φαρμακευτικών προϊόντων και τροφίμων και συγκεκριμένα τις Johnson & Johnson, McDonalds, GlaxoSmithKlinek και Nestle SA.

Η διάρκεια του προϊόντος είναι 5 έτη, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 ευρώ ή δολάρια Η.Π.Α. και με εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη.

Η προεγγραφή ξεκίνησε στις 5 Ιουνίου 2012 και θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουλίου 2012.

Όπως δήλωσε ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου, διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προϊόντων HSBC Ελλάδος «παραδοσιακά οι μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στις διακυμάνσεις των τιμών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν και ελκυστικές μερισματικές αποδόσεις».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η HSBC επέλεξε μετοχές μεγάλης κεφαλαιοποίησης για τη νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου και μάλιστα από κλάδους με σημαντικές προοπτικές όπως, ο κλάδος της εστίασης, των καλλυντικών, των φαρμακευτικών προϊόντων και των τροφίμων, προσφέροντας στους επενδυτές μια ελκυστική εναλλακτική επενδυτική πρόταση».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17 ή 210 6962 100 για κλήσεις από κινητό.