A- A+
Επιτόκιο 4,5% και μηνιαία καταβολή τόκων με νέο προϊόν
Ένα νέο αποταμιευτικό λογαριασμό με επιτόκια που φτάνουν έως και το 4,50% και μηνιαία ανταμοιβή των καταθετών με τόκους, λάνσαρε και προσφέρει στην εγχώρια αγορά η Marfin Egnatia Bank.

Πρόκειται για το πρόγραμμα με την ονομασία «ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ», ο οποίος προσφέρει πολύ ελκυστικά επιτόκια που κυμαίνονται από 3% έως 4,50% για ποσά από 5.000 ευρώ.

Οι υψηλές αυτές αποδόσεις ισχύουν υπό μία προϋπόθεση: Να μην πραγματοποιηθούν περισσότερες από μία (1) χρεωστικές κινήσεις κατά τη διάρκεια ενός μήνα.

Εάν αυτό ισχύσει, το επιτόκιο διαμορφώνεται στα προαναφερθέντα υψηλά επίπεδα. Σε αντίθετη περίπτωση, με δύο ή περισσότερες χρεωστικές κινήσεις, το επιτόκιο πέφτει στο 0,10%.

Ιδανικός για αποταμίευση

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ιδανικό για αποταμίευση, καθώς δεν έχει κανένα περιορισμό ως προς τις καταθέσεις που μπορεί να γίνουν οποτεδήποτε.

Από την άλλη αν παραστεί ανάγκη κάποια στιγμή, η ανάληψη είναι δυνατή με μόνη ποινή στο επιτόκιο του συγκεκριμένου μήνα.

Από τον επόμενο, και εφόσον τηρηθεί το όριο της 1 χρεωστικής κίνησης, το επιτόκιο επανέρχεται στα υψηλά επίπεδα.

Συμπερασματικά, το προϊόν απευθύνεται σε όσους αναζητούν μία αποταμιευτική λύση με υψηλό επιτόκιο, χωρίς όμως δεσμεύσεις σε περίπτωση που χρειαστούν τα κεφάλαιά τους.

Η επίσημη ανακοίνωση της τράπεζας

Στην ανακοίνωσή της η τράπεζα αναφέρει τα εξής:

«Το νέο καταθετικό πρόγραμμα ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ, από τη Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, έρχεται να καλύψει πλήρως τις τρέχουσες ανάγκες του καταθέτη, δημιουργώντας μία νέα κατηγορία προϊόντων.

Το πρόγραμμα συνδυάζει σε έναν και μόνο λογαριασμό, την υψηλή απόδοση μίας προθεσμιακής κατάθεσης, με την άμεση πρόσβαση και διαθεσιμότητα των κεφαλαίων που προσφέρει ένα ταμιευτήριο.

Χωρίς να απαιτείται ελάχιστο αρχικό ποσό, το καταθετικό πρόγραμμα ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ έχει επιτόκιο που φτάνει έως 4,5%, από το πρώτο ευρώ και για όλο το ποσό της κατάθεσης.

Επιπλέον προσφέρει μηνιαία καταβολή των τόκων, καθώς και δυνατότητα δωρεάν ηλεκτρονικής ενημέρωσης κίνησης λογαριασμού (e-statement)».