A- A+
Δάνειο για το συνεργείο του ΙΧ από την Credicom
Ένα πρωτότυπο καταναλωτικό δάνειο δημιούργησε και προσφέρει στην ελληνική αγορά η Credicom, απευθυνόμενη σε όσους θέλουν να χρηματοδοτήσουν δαπάνες που αφορούν το αυτοκίνητό τους.

Πρόκειται το Autofix, το οποίο προσφέρεται για κάλυψη αναγκών όπως Service, τοποθέτηση Κιτ υγραερίου, επισκευή οχήματος (ηλεκτρολογικά, έξοδα φανοποιείου κλπ.), αγορά αξεσουάρ (αντικατάσταση σαλονιού) και ανταλλακτικά αυτοκινήτου (λάστιχα, ζάντες).

Όπως επισημαίνει η Credicom ο πελάτης επισκέπτεται συνεργεία της επιλογής του μέσα από την μεγάλη λίστα των συνεργαζόμενων με την τράπεζα, εξουσιοδοτημένων εμπόρων.

Το συνεργείο προσδιορίζει το ποσό του δανείου ανάλογα με το κόστος επισκευής του οχήματος και ο πελάτης έχει γρήγορη απάντηση και άμεση διεκπεραίωση του δανείου, στο σημείο επισκευής.

Προνομιακά χαρακτηριστικά

Η χρηματοδότηση παρέχεται σε συνδυασμό με το ασφαλιστικό πρόγραμμα Credicom Προστασία x12 (προστασία πληρωμής της δόσης σε περιπτώσεις ακούσιας ανεργίας, νοσοκομειακής περίθαλψης από ατύχημα, πρόσκαιρης ανικανότητας από ατύχημα).

Η αποπληρωμή των δόσεων γίνεται με ευκολία και ασφάλεια μέσω πάγιας εντολής χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη στην Εμπορική Τράπεζα ή σε όποια άλλη Τράπεζα μέσω του διατραπεζικού συστήματος DIASDEBIT.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του δανείου είναι τα εξής:

• Σταθερό επιτόκιο 11,5% πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75, ήτοι 12,1% ετησίως
• Ποσό χρηματοδότησης από 1.000 έως 7.000 ευρώ
• Από 0% προκαταβολή
• Διάρκεια χρηματοδότησης έως και 72 μήνες (ανάλογα με το ποσό του δανείου)
• Σταθερή μηνιαία δόση
• Ευελιξία στη διάρκεια αποπληρωμής ανάλογα με το ύψος του δανείου
• Έξοδα δανείου 120 ευρώ (εφάπαξ στην 1η δόση)

Σύγκριση επιτοκίων

Μπορείτε να δείτε όλα τα προσωπικά δάνεια που δεν απαιτούν δικαιολογητικά δαπανών και τα καταναλωτικά δάνεια μεγάλων αγορών κάνοντας χρήση των εργαλείων αναζήτησης του Moneyonline.gr: