A- A+
Βραβείο ποιότητας από την Deutsche Bank έλαβε η Marfin Egnatia Bank
H Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, τιμήθηκε για μία ακόμη χρονιά με το Βραβείο Ποιότητας “2011 Euro STP Excellence Award” από την Deutsche Bank για την ποιότητα των πληρωμών της σε ευρώ.

Η διάκριση απονεμήθηκε ως αναγνώριση των προσπαθειών της τράπεζας από την Deutsche Bank, έναν από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς διεθνώς.

Η Marfin Egnatia Bank είναι μέλος στην Ελλάδα του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας ο οποίος με έδρα την Κύπρο και ιστορία πέραν των 110 χρόνων, έχει εξελιχθεί σε ένα δυναμικό χρηματοοικονομικό οργανισμό με παρουσία σε δέκα χώρες:

Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία, Μάλτα, Guernsey και Γραφείο Αντιπροσωπείας στην Κίνα.

Διατηρεί 439 καταστήματα και 8,464 προσωπικό (στοιχεία: 1/1/2012).

Η Τράπεζα προσφέρει υπηρεσίες σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς, υπηρεσίες διεθνούς τραπεζικής, υπηρεσίες συναλλάγματος και διαχείρισης διαθεσίμων, ηλεκτρονικής τραπεζικής, factoring, χρηματοδοτήσεων και χρηματοδοτικών μισθώσεων, ασφαλιστικές υπηρεσίες, χρηματοεπενδυτικές και διαχείρισης κεφαλαίων.