A- A+
Αυτόματη χρέωση διοδίων σε κάρτες της Τρ. Κύπρου
Η Τράπεζα Κύπρου, σε συνεργασία με τις εταιρίες «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» και «Αττική Οδός Α.Ε.», παρέχει τη δυνατότητα ανανέωσης του υπολοίπου των ηλεκτρονικών συσκευών e-PASS, μέσω πάγιας εντολής χρέωσης των πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών της τράπεζας.

Η συσκευή e-PASS επιτρέπει τη διέλευση χωρίς στάση από τα διόδια της Αττικής Οδού, της Ολυμπίας Οδού (Ε.Ο. Ελευσίνας - Κορίνθου – Πατρών) και του αυτοκινητόδρομου Μορέα (Ε.Ο. Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα & Σπάρτη).

Με την παροχή της πάγιας εντολής χρέωσης των καρτών της Τράπεζας, ο κάτοχος e-PASS δεν χρειάζεται να σταματήσει στα διόδια ούτε για να ανανεώσει το υπόλοιπο της συσκευής του.

Και αυτό γιατί, όταν το υπόλοιπο της συσκευής μειωθεί κάτω από το προκαθορισμένο όριο, ο συνδρομητικός λογαριασμός e-PASS του πελάτη ανανεώνεται αυτόματα με χρέωση της κάρτας του και χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Διαγωνισμός με δώρο iPhone

Παράλληλα, με κάθε αίτηση ενεργοποίησης της πάγιας εντολής ανανέωσης του υπολοίπου του συνδρομητικού τους λογαριασμού e-PASS, από 01/06/2012 έως και 31/08/2012, οι πελάτες συμμετέχουν αυτόματα σε διαγωνισμό, από τον οποίο οκτώ τυχεροί θα κερδίσουν ισάριθμα κινητά τηλέφωνα iPhone 4S 16GB.

Οι «Πάγιες Εντολές», μέσω των καρτών της Τράπεζας Κύπρου, αποτελούν τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο εξόφλησης λογαριασμών σε εταιρίες τηλεφωνίας / Internet, ασφαλιστικές εταιρίες, κ.ά. επιτρέποντας στον πελάτη έγκαιρη και έγκυρη αποπληρωμή των λογαριασμών και εξοικονόμηση χρόνου.

Περισσότερες πληροφορίες, στο δίκτυο των καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου, στο 801.11.800.700 και στο www.bankofcyprus.gr.