A- A+
«Κουμπαράς» με επιτόκιο 2,50% από την ATEBank
Ένα νέο καταθετικό λογαριασμό με επιτόκιο 2,50%, που λειτουργεί σαν κουμπαράς, διαθέτει στο αποταμιευτικό κοινό και στους πελάτες της η Αγροτική Τράπεζα.

Το προϊόν «ΑΤΕ Κουμπαράς» απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποταμιεύουν τα λίγα διαθέσιμα χρήματά τους, είτε ελεύθερα ή μέσω μηνιαίας αυτόματης μεταφοράς από άλλο λογαριασμό (με πάγια εντολή).

Το επιτόκιο του λογαριασμού ανέρχεται σε 2,50% και ισχύει από το πρώτο ευρώ.

Η κατάθεση δεσμεύεται αυτόματα από την ημερομηνία ανοίγματος για ένα έτος. Μετά τη λήξη αυτής της περιόδου, αποδεσμεύεται αυτόματα.

Ελεύθερες καταβολές

Ο λογαριασμός δέχεται κατάθεση ποσών κυρίως μέσω πάγιας εντολής, με επιλογή του ύψους της καταβολής και συνεπώς δυνατότητα μεταφοράς πολύ χαμηλού ποσού κάθε μήνα.

Από την άλλη όμως, δίνει και τη δυνατότητα ελεύθερων καταβολών, οποτεδήποτε το θελήσι ο αποταμιευτής, χωρίς περιορισμό ως προς το ελάχιστο και το μέγιστο ποσό κατάθεσης.

Κινείται με βιβλιάριο καταθέσεων και εκτοκίζεται κάθε εξάμηνο.

Μπορείτε να συγκρίνετε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας με το εργαλείο αναζήτησης του Moneyonline.gr (ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιλέξτε περιορισμένο αριθμό αναλήψεων για μεγαλύτερη απόδοση στη σχετική ερώτηση).

Η επίσημη ανακοίνωση της τράπεζας

Η ΑΤΕbank, λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε στους καταθέτες– αποταμιευτές ο λογαριασμός ταμιευτηρίου «ΑΤΕ Κουμπαράς», προχώρησε στην επαναδιάθεσή του στην αγορά, με ακόμη πιο προνομιακούς όρους.

Ο νέος «ΑΤΕ Κουμπαράς» απευθύνεται στις ανάγκες του κάθε καταθέτη που επιζητά να δημιουργήσει σταδιακά ένα κεφάλαιο, μέσω της αποταμίευσης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο λογαριασμός προσφέρει

• δωρεάν μηνιαία αυτόματη μεταφορά ποσού από άλλο λογαριασμό και μάλιστα χωρίς περιορισμούς στο ποσό της πάγιας εντολής
• δυνατότητα για ελεύθερες καταβολές ποσών χωρίς περιορισμό στο ύψος τους
• υψηλή απόδοση για τα διαθέσιμα χρήματα, όσο λίγα κι αν είναι, προσφέροντάς επιτόκιο 2,50% από το πρώτο ευρώ και για όλο το υπόλοιπο του λογαριασμού.

Μόνη προϋπόθεση για το προνομιακό επιτόκιο είναι η μη πραγματοποίηση αναλήψεων για ένα έτος από το άνοιγμα του λογαριασμού.

Έτσι, με τον «ΑΤΕ Κουμπαρά» η αποταμίευση γίνεται για όλους ένα παιχνίδι! Ένα παιχνίδι όπου όλοι κερδίζουν… υψηλή απόδοση, μεγάλη ευελιξία, αξιοποίηση των λίγων διαθεσίμων και ευκολία στη διαχείριση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον «ΑΤΕ Κουμπαρά» στα 460 καταστήματα της ATEbank και την ιστοσελίδα www.atebank.gr.