A- A+
Εγγυημένη κατάθεση με προοπτική κέρδους 50% στην 5ετία
Μία νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη με την ονομασία «Asian Basket» που επενδύει στις ασιατικές αγορές δημιούργησε η HSBC, προσφέροντας απόδοση που μπορεί να φτάσει έως και το 50% στην επόμενη 5ετία.

Εάν το «στοίχημα» της επένδυσης δεν κερδισθεί, η ελάχιστη μεικτή εγγυημένη απόδοση διαμορφώνεται στο 4% για τις καταθέσεις σε δολάριο ΗΠΑ.

Η διάρκεια του προϊόντος είναι 5 έτη, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 ευρώ ή δολάρια ΗΠΑ. Η προεγγραφή ξεκίνησε στις 30 Απριλίου 2012 και θα ολοκληρωθεί την 1η Ιουνίου 2012.

Δυνατότητα υψηλής απόδοσης

Όπως επισημαίνει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της, η υποκείμενη αξία της κατάθεσης έχει δυνατότητα σημαντικής ανόδου, αφού πρόκειται για δείκτες οικονομιών με έντονη αναπτυξιακή πορεία.

Πιο συγκεκριμένα η απόδοσή της διαμορφώνεται από την πορεία τεσσάρων επιλεγμένων ασιατικών δεικτών (Κίνας, Νότιας Κορέας, Σιγκαπούρης και Ταϊβάν) και συγκεκριμένα των Hang Seng China Enterprises Index, KOSPI 200 Index, MSCI Singapore Free Index, και Taiwan Taiex Index.

Όπως δήλωσε ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου, διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προϊόντων της HSBC Ελλάδος «τώρα που οι παραδοσιακές δυτικές οικονομίες έχουν μπει σε μία διαδικασία ανασυγκρότησης των δομών και του τρόπου λειτουργίας τους, οι αγορές της Ασίας δίνουν στους επενδυτές μία αίσθηση προοπτικής, την οποία αποδεικνύουν διαρκώς τα τελευταία χρόνια».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η HSBC, με σημαντική παρουσία στις αναδυόμενες αγορές και αναγνωρίζοντας σε αυτές ξεχωριστές επενδυτικές ευκαιρίες, δημιούργησε και προσφέρει την κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη Asian Basket».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17 ή 210 6962 100 για κλήσεις από κινητό.