A- A+
Ελληνική Τράπεζα: Προσφορά τροφίμων σε κοινωνικά παντοπωλεία
Η Ελληνική Τράπεζα προσέφερε τρόφιμα, όπως ρύζι, φασόλια, φακές, μακαρόνια και φρυγανιές, στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Ιωαννιτών και Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη, 10 Απριλίου 2012, ο Διευθυντής του Καταστήματος Ιωαννίνων της Ελληνικής Τράπεζας, κ. Δημήτρης Τζινιέρης, πραγματοποίησε συνάντηση με την υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιωαννιτών, κα Δέσποινα Παπαθανασίου, στην οποία διέθεσε τα τρόφιμα.

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χανίων, τα τρόφιμα παραδόθηκαν από τον κ. Μανώλη Σκουνάκη, Διευθυντή του Καταστήματος Χανίων της Ελληνικής Τράπεζας, στην Αντιδήμαρχο, υπεύθυνη για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κα Χρυσούλα Χατζηδάκη, την Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012.

Η Γενική Διευθύντρια Δικτύου Καταστημάτων Ελλάδος, κ. Αικατερίνη Σιακαλλή, δήλωσε ότι:

«Η Ελληνική Τράπεζα είναι ένας ανθρώπινος και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος Οργανισμός, ο οποίος, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει την Κοινωνία και αποδεικνύει έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπό της και την ευαισθησία της συμπαραστέκοντας στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε».