A- A+
Alpha Bank: Νέα εξάμηνη προθεσμιακή με επιτόκια έως 5,35%
Μία νέα προσφορά στις προθεσμιακές καταθέσεις λάνσαρε η Alpha Bank, προσφέροντας μέσο επιτόκιο που φτάνει έως και το 4,90% στο 6μηνο, μέσω της νέας έκδοσης «Alpha Μηνιαία Πρόοδος».

Πρόκειται για ένα προϊόν που έλειπε από τη γκάμα των λογαριασμών προθεσμίας της Alpha Bank.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας «Alpha Μηνιαία Πρόοδος», διάρκειας 6 μηνών, αποτελεί η καταβολή των τόκων κάθε μήνα, στην επέτειο της κατάθεσης και η δυνατότητα πρόωρης ανάληψης του συνόλου των κεφαλαίων την ίδια ημέρα, χωρίς καμία ποινή.

Τα επιτόκια της κατάθεσης

Τα επιτόκια της κατάθεσης αυξάνονται όσο περνούν οι μήνες, για να φτάσουν στον 6ο μήνα το 5,05% για ποσά από 50.000 ευρώ και το 5,35% για ποσά από 250.000 ευρώ.

Έτσι, το μέσο επιτόκιο στο εξάμηνο για κατάθεση από 50.000 έως 250.000 ευρώ φτάνει το 4,50% και για ποσά από 250.000 και πάνω το 4,90%.

Σημειώνεται ότι για μικρότερα ποσά, οι καταθέτες μπορούν να επιλέξουν τις λοιπές εκδόσεις μεγαλύτερης διάρκειας της κατάθεσης «Alpha Μηνιαία Πρόοδος» και να προχωρήσουν σε πρόωρη ανάληψη των κεφαλαίων τους στο εξάμηνο, χωρίς καμία ποινή.

Για να δείτε όλα τα προϊόντα της Alpha Bank ή να συγκρίνετε τις προθεσμιακές καταθέσεις όλων των τραπεζών, χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης του Moneyonline.gr.