A- A+
Συναλλαγές μέσω κινητού από τη Marfin Egnatia Bank
Διαθέσιμη είναι πλέον από τη Marfin Egnatia Bank η νέα έκδοση της εφαρμογής MARFIN Direct για κινητά τηλέφωνα και συσκευές τύπου tablet.

Μέσω της νέας έκδοσης για συσκευές Android και χρησιμοποιώντας το ίδιο περιβάλλον της εφαρμογής MARFIN Direct που είναι ήδη διαθέσιμο για τις συσκευές iPhone, iPad, iPod Touch και BlackBerry, ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει από την συσκευή του ευρύ φάσμα τραπεζικών συναλλαγών, ενώ, επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει ποικίλα ενημερωτικά και χρηματοοικονομικά εργαλεία από οποιοδήποτε μέρος και εάν βρίσκεται.

Υπενθυμίζεται ότι, η εφαρμογή MARFIN Direct περιλαμβάνει την Υπηρεσία mBanking, η οποία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες όπως:

  • Υπόλοιπα και Κινήσεις Λογαριασμών και Πιστωτικών Καρτών,
  • Δάνεια και Προθεσμιακές Καταθέσεις, Μεταφορές Κεφαλαίων,
  • Πληρωμές Καρτών, Δημοσίου και άλλων Οργανισμών,
  • Ανακλήσεις Επιταγών,
  • Τιμές Συναλλάγματος, Μετοχών και Δεικτών,
  • Βοηθητικά Εργαλεία (π.χ. δημιουργία & επαλήθευση λογαριασμών ΙΒΑΝ, μετατροπέα τιμών Συναλλάγματος, πληροφορίες για Καταστήματα & ΑΤΜs, κ.α.).

Επιπλέον, η εφαρμογή MARFIN Direct παρέχει εργαλεία Διαχείρισης Δαπανών, πληροφορίες για το πρόγραμμα MARFIN Benefeat, Νέα και Ανακοινώσεις, καθώς και ενότητες επικοινωνίας με την Τράπεζα (πχ Give Me An Offer, Call Me Back, Απώλεια Κάρτας, Touch To Call).

Η διάθεση και η φόρτωση (download) της εφαρμογής MARFIN Direct σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας και σε συσκευές τύπου tablet με λειτουργικό σύστημα Android, πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο μέσω της επίσημης υπηρεσίας διάθεσης εφαρμογών της Google, η οποία είναι το ‘’Google Play’’ (πρώην ‘’Android Market’’).

Αναλυτικές πληροφορίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής και τη χρήση της υπηρεσίας, διατίθενται μέσω της ειδικής ενότητας περί Υπηρεσιών Mobile Banking στην ιστοσελίδα της Τράπεζας (https://www.marfinbank.gr/GR/MarfinDirect/MobileBanking/Pages/Home.aspx).