A- A+
Όλες οι προσφορές επιβράβευσης στο κινητό από Eurobank
Το πρόγραμμα επιβράβευσης των καρτών Eurobank «Επιστροφή», αποκτά την «Επιστροφή App», την πρώτη εφαρμογή για κινητά smartphones, που ενεργοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο στόχος της νέας εφαρμογής είναι διττός:

* Αφενός, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η Eurobank με την πρωτοβουλία της αυτή συμβάλλει στην προσπάθεια στήριξης του εμπορίου και στέκεται δίπλα στους εμπόρους και τη μικρομεσαία επιχείρηση δημιουργώντας στους πελάτες κίνητρα που θα μπορούσαν να αυξήσουν το τζίρο και τις συναλλαγές.

* Αφετέρου διευκολύνει τους πελάτες να ενημερώνονται άμεσα και εύκολα ώστε να επωφελούνται από τις υπάρχουσες προσφορές των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα «Επιστροφή», εμπόρων.

Πώς λειτουργεί

Η νέα εφαρμογή αναπτύχθηκε αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές πάντα με γνώμονα τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της οι οποίοι πλέον θα έχουν πρόσβαση μέσω του κινητού τους στα συνεχώς διευρυνόμενα πλεονεκτήματα του προγράμματος «Επιστροφή».

Η «Επιστροφή App» εγκαθίσταται στα κινητά τύπου smartphone, τα οποία διαθέτουν λειτουργικό iOS (iPhone) ή Android (Samsung, Sony Ericson, LG) και δίνει την δυνατότητα στον πελάτη, να αναζητά και να έχει άμεση πρόσβαση σε οποιασδήποτε πληροφορία και ειδική προσφορά αφορά στο Πρόγραμμα «Επιστροφή».

Ενδεικτικά ο πελάτης μπορεί να πληροφορηθεί τα διαθέσιμα προς εξαργύρωση ευρώ Επιστροφής, τις 4.000 επιχειρήσεις που συμμετέχουν σήμερα στο Πρόγραμμα, τα πλησιέστερα προς αυτόν καταστήματα με Επιστροφή, καθώς και τις αποκλειστικές on line προσφορές που μπορεί να αξιοποιήσει άμεσα.

Με την νέα εφαρμογή επιτυγχάνεται μεγιστοποίηση του οφέλους από το πρόγραμμα επιβράβευσης, αφού ο πελάτης έχει πλέον πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία αφορά στο πρόγραμμα και δυνατότητα αξιοποίησής της, 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Android Market και αναζητείται χρησιμοποιώντας την λέξη «Επιστροφή» με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες.