A- A+
Βάση του μοντέλου της Credit Agricole το 1/3 του δικτύου της Εμπορικής
Συνεχίζεται ο εκσυγχρονισμός του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας, με το 1/3 των καταστημάτων της να έχει ανακαινιστεί πλήρως, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα του μοντέλου λιανικής τραπεζικής της Credit Agricole.

Επαφές με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Βόρειας Ελλάδας και επισκέψεις σε καταστήματα, πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας κ. Alain Strub, ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής κ. Μίνος Μωυσής και ο Γενικός Διευθυντής Εταιρικής, Επενδυτικής Τραπεζικής & Private Banking κ. Γεώργιος Κουτσουδάκης.

Ειδικότερα, οι κ.κ. Strub, Μωυσής και Κουτσουδάκης συναντήθηκαν με τη Διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, καθώς και με επιχειρηματικούς φορείς - πελάτες της Τράπεζας και ενημερώθηκαν για την πορεία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά της Βόρειας Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια των επαφών τους μετέφεραν το μήνυμα ότι η Εμπορική Τράπεζα και ο μητρικός της όμιλος Credit Agricole εξακολουθούν να στηρίζουν την ελληνική οικονομία εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης, παρέχοντας ανταγωνιστικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις αποταμιευτικές, επενδυτικές και χρηματοδοτικές ανάγκες των πελατών της.

Το νέο μοντέλο καταστημάτων

Επίσης, επισκέφθηκαν τα πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας στις περιοχές Δωδεκανήσου και Διοικητηρίου, το κατάστημα Νέας Εγνατίας, καθώς και το Επιχειρηματικό Κέντρο Θέρμης και συνομίλησαν με πελάτες και το προσωπικό.

Παράλληλα, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επαφών στη Θεσσαλονίκη, η Εμπορική Τράπεζα εξακολουθεί να επενδύει στην αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο μοντέλο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, έχει ως κύριους στόχους την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση, την προσωποποιημένη κάλυψη των αναγκών του πελάτη και τη συνολικά πιο αποδοτική και ευέλικτη λειτουργία του καταστήματος.