A- A+
Τρ. Κύπρου: Νέο ευρωπαϊκό μετοχικό αμοιβαίο κεφάλαιο
Άρχισε από την Τράπεζα Κύπρου η διάθεση ενός νέου αμοιβαίου κεφαλαίου που στοχεύει στην επίτευξη υψηλών αποδόσεων σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, μέσω επενδύσεων σε μετοχές εταιρειών εισηγμένων σε ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Πρόκειται για το «ΚΥΠΡΟΥ EURO EQUITY PREMIUM ΜΕΤΟΧΙΚΟ» της Κύπρου Asset Management ΑΕΔΑΚ, το οποίο επιλέγει τις εταιρείες στο πλαίσιο της ενεργητικής διαχείρισης που εφαρμόζει, αναλύοντας μακροοικονομικά μεγέθη, στοιχεία των επιμέρους οικονομικών κλάδων, καθώς και ποσοτικά στοιχεία τεχνικής ανάλυσης.

Επιπλέον κριτήρια επιλογής είναι το μέγεθος της κεφαλαιοποίησης, η εμπορευσιμότητα των μετοχών και η συμμετοχή τους στον δείκτη Eurostoxx 50.

Πού απευθύνεται

Το νέο προϊόν απευθύνεται σε επενδυτές με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, οι οποίοι επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ευρωπαϊκών μετοχικών επιλογών, με ελάχιστο ποσό επένδυσης τα 1.500 ευρώ.

Τα βασικά πλεονεκτήματα του νέου Α/Κ είναι:

• Η επίτευξη μεγάλης διασποράς για τη μείωση του επενδυτικού κινδύνου
• Το ισχυρό κανονιστικό πλαίσιο των Αμοιβαίων Κεφαλαίων και η υψηλή διαφάνεια στην πορεία της επένδυσης
• Η ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική
• Η δυνατότητα επένδυσης σε ευρώ, σε κορυφαίες στον κλάδο τους ευρωπαϊκές εταιρίες
• Η δυνατότητα άμεσης, οικονομικής και εύκολης πρόσβασης στις ξένες αγορές

Για περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα 187 καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου ή την ηλεκτρονική διεύθυνση: //www.bankofcyprus.gr, αλλά και να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 7765441 και 210 6418000.