A- A+
Emporiki: Ενισχυμένα επιτόκια έως και 5,55% για ποσά από €50.000
Σε βελτίωση των αποδόσεων που διαθέτει στις προθεσμιακές της καταθέσεις για ποσά άνω των 50.000 ευρώ προχώρησε η Εμπορική Τράπεζα, προσφέροντας ετησιοποιημένα επιτόκια έως και 5,55%.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Παράλληλα, προσφέρει μία σειρά από άλλες διευκολύνσεις, όπως η πρόωρη ανάληψη χωρίς ποινή, οι πρόσθετες καταθέσεις με το ίδιο επιτόκιο και η επιλογή από τον πελάτη του χρόνου καταβολής των τόκων.

Αναλυτικότερα, τα ελκυστικότερα προϊόντα που προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα αυτήν την περίοδο είναι τα εξής:

1. Emporiki 4 Εποχές

Το καινοτόμο χαρακτηριστικό της είναι ότι μπορείτε να αποφασίσετε στην πορεία για τη διάρκεια της κατάθεσής σας, χωρίς δεσμεύσεις από την αρχή, αλλά και χωρίς να χάνετε το δικαίωμα στην υψηλή απόδοση.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα για συμπληρωματικές καταθέσεις όποτε το επιθυμείτε στη διάρκεια της κατάθεσης.

Αναλυτικά τα επιτόκια της προθεσμιακής κατάθεσης “Emporiki 4 Εποχές” είναι:

  • 5,00% για ποσά από €50.000 έως €199.999,99,
  • 5,20% για ποσά από €200.000 και άνω

Χαρακτηριστικά & οφέλη:

  • Τριμηνιαία καταβολή τόκων κατά την επέτειο του εκάστοτε τριμήνου στο λογαριασμό που έχει δηλώσει ο πελάτης
  • Δυνατότητα συμπληρωματικών καταθέσεων, οποιουδήποτε ποσού, σε όλη τη διάρκεια της κατάθεσης
  • Δυνατότητα πρόωρης μερικής ή ολικής ανάληψης χωρίς ποινή ή προειδοποίηση, κατά την ημερομηνία ανανέωσης (επέτειος τριμήνου), χωρίς να θίγεται το ελάχιστο όριο των 50.000 ευρώ
  • Δυνατότητα βελτίωσης του επιτοκίου σε περίπτωση ανανέωσης της προθεσμιακής (διαπραγμάτευση εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανανέωσης δηλαδή την επέτειο τριμήνου)

2. Emporiki Κάθε Μήνα

Ο λογαριασμός προθεσμιακής κατάθεσης “Emporiki Κάθε Μήνα” είναι η 12μηνη επενδυτική πρόταση από την Εμπορική Τράπεζα, που σας παρέχει σταθερό μηνιαίο εισόδημα και υψηλές αποδόσεις μέσω της προνομιακής τιμολόγησης ανά κλίμακα κατάθεσης, η οποία διαμορφώνεται ως εξής:

  • 1,50% για ποσά από €5.000 έως €20.000,
  • 4,40% για ποσά από €20.000,01 έως €50.000,
  • 5,55% για ποσά άνω των €50.000

Η καταβολή των τόκων γίνεται σε μηνιαία βάση

Για να συγκρίνετε όλα τα προϊόντα της Εμπορικής Τράπεζας, αλλά και όλων των τραπεζών, χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης του Moneyonline.gr.

Η επίσημη ανακοίνωση της τράπεζας

Η Εμπορική Τράπεζα, στην προσπάθειά της να ενισχύσει τα εισοδήματα των ελληνικών νοικοκυριών τη δύσκολη αυτή περίοδο, προχώρησε σε σημαντική αύξηση του επιτοκίου στη 12μηνη προθεσμιακή κατάθεση Emporiki Κάθε Μήνα.

Με τη νέα προθεσμιακή κατάθεση, ο καταθέτης εξασφαλίζει ένα επιπλέον σταθερό μηνιαίο έσοδο για έναν ολόκληρο χρόνο με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιτόκιο που ανέρχεται στο 5,55% για ποσά άνω των €50.000. Για παράδειγμα, για κατάθεση €50.000, το καθαρό ποσό των τόκων που θα εισπράττεται κάθε μήνα την ίδια ημερομηνία, θα είναι €208,13.

Το προϊόν αποτελεί μια από τις ελκυστικότερες προτάσεις της αγοράς καθώς συνδυάζει την υψηλή απόδοση με την ασφάλεια που προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα ως μέλος του Ομίλου της Credit Agricole.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στο www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.