A- A+
ΜΡΒ: Κατάθεση σε Ελλάδα και Κύπρο με 1 λογαριασμό
Ένα νέο λογαριασμό της κατηγορίας των καταθέσεων υπό προειδοποίηση, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τη δυνατότητα που προσφέρει για διασπορά των κεφαλαίων εκτός Ελλάδος, δημιούργησε η Marfin Egnatia.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολοι οι λογαριασμοί υπό Προειδοποίηση ΕΔΩ
Πρόκειται για το προϊόν «INTERNATIONAL ACCOUNT», το οποίο αποτελεί ένα ζεύγος λογαριασμών που ανοίγονται σε Ελλάδα και Κύπρο και μελλοντικά και στις υπόλοιπες χώρες στις οποίες έχει παρουσία ο Όμιλος.

Είναι λογαριασμός υπό προειδοποίηση, είτε 35 ημερών είτε 90 ημερών για τις αναλήψεις και μεταφορές κεφαλαίων προς άλλους λογαριασμούς, εκτός από τις μεταφορές κεφαλαίων μεταξύ των δύο λογαριασμών, οι οποίες διενεργούνται άμεσα, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς έξοδα.

Απεριόριστες μεταφορές μεταξύ Ελλάδας - Κύπρου

Δηλαδή οι μεταφορές μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας γίνονται άμεσα χωρίς καμία προειδοποίηση, ενώ για να γίνει η ανάληψη των κεφαλαίων και η μεταφορά τους εκτός της τράπεζας, απαιτείται η προειδοποίηση που έχει συμφωνηθεί.

Ο λογαριασμός απευθύνεται σε Φυσικά Πρόσωπα, Ελληνικής υπηκοότητας, κατοίκους και μη κατοίκους Ελλάδας, καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα με έδρα στην Ελλάδα.

Τα επιτόκια, που προσφέρει ο λογαριασμός στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι τα εξής:


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της τράπεζας.