A- A+
TT: Προνομιακός καταθετικός λογαριασμός για νέους
Ένα ευέλικτο και αποδοτικό καταθετικό προϊόν, το ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ 18 PLUS, που απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 18 έως 28 ετών προσφέρει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, βοηθώντας τους να βάλουν τα θεμέλια της δικής τους ανεξάρτητης ζωής.

Με ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης τα 50 ευρώ, ο λογαριασμός βοηθά τους νέους να απολαύσουν υψηλό ετήσιο επιτόκιο από το πρώτο ευρώ, καθώς και άλλα προνόμια.

Συγκεκριμένα, το επιτόκιο ανέρχεται σε 1% για ποσά από 1 έως 10.000 ευρώ, ενώ για μεγαλύτερα ποσά μπορεί να φτάσει έως και το 2,35%.

Με το άνοιγμά του χορηγείται δωρεάν χρεωστική κάρτα ΤΤ Visa Electron για αναλήψεις και καταθέσεις μετρητών μέσω ΑΤΜ αλλά και για αγορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού του κατόχου.

Πιστωτική κάρτα και e-banking

Οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν την πιστωτική κάρτα POSTCREDIT Visa Electron με δωρεάν ετήσια συνδρομή για πάντα και προ-εγκεκριμένο πιστωτικό όριο 300 ευρώ για ασφαλείς αγορές και μέσω internet.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο λογαριασμό του, μέσω internet, από την ιστοσελίδα της τράπεζας, με το ΤΤ e-bank.

Επιπλέον, κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31η Οκτωβρίου) οι δικαιούχοι του λογαριασμού συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση από την οποία αναδεικνύονται 10 τυχεροί. Ο πρώτος κερδίζει το ποσό των €10.000 και οι υπόλοιποι 9 από €1.000 ο καθένας.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του λογαριασμού ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ 18 PLUS είναι το γεγονός ότι παρέχεται μέσω πάγιων εντολών, η δυνατότητα πληρωμής υποχρεώσεων του καταθέτη προς την Τράπεζα (π.χ. πληρωμή πιστωτικής κάρτας) ή προς Οργανισμούς, Φορείς, Εταιρείες (π.χ. πληρωμές λογαριασμών ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας, συνδρομές, ενοίκιο, ασφάλιστρα κ.α.).

Σχολιάζοντας τα οφέλη του προϊόντος ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλέωνας Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ακόμη και στη δύσκολη αυτή οικονομικά περίοδο, οι νέοι έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι αγαπούν και πιστεύουν στην αποταμίευση. Είναι λοιπόν χρέος μας να τους παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για την εξασφάλιση του μέλλοντός τους».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΤΤ ή κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα ΕΛΤΑ, καθώς και το site της τράπεζας στη διεύθυνση www.ttbank.gr.