A- A+
Νέου τύπου καταστήματα από την Emporiki Bank
To πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα που φέρει τη νέα εταιρική ταυτότητα της τράπεζας στη σήμανσή του κι ένα από τα καταστήματα του δικτύου σε όλη την Ελλάδα που έχουν ήδη ενσωματώσει το νέο μοντέλο λιανικής τραπεζικής, εγκαινίασε η διοίκηση της Emporiki Bank.

Πρόκειται για το κατάστημα της τράπεζας στην Πλατεία Κοραή είναι από τα παλαιότερα, μεγαλύτερα και με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα καταστήματα του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας.

Εσωτερική άποψη του καταστήματος

Τραπεζικός σύμβουλος για τον πελάτη

Το μοντέλο αυτό βασίζεται στη λειτουργικότητα και το σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Εξασφαλίζει εύκολη αναγνώριση και άνετη πρόσβαση του πελάτη στις επιμέρους ζώνες συναλλαγών, με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση.

Στο νέου τύπου κατάστημα της Εμπορικής λειτουργεί επίσης συμβουλευτική ζώνη, όπου εξειδικευμένοι τραπεζικοί σύμβουλοι παρέχουν καθοδήγηση και συνεχή υποστήριξη στους πελάτες της τράπεζας.

Στόχος είναι ο πελάτης να βρίσκεται στο επίκεντρο των παρεχόμενων υπηρεσιών και οι συναλλαγές σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων να πραγματοποιούνται με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Το νέο μοντέλο λιανικής τραπεζικής υιοθετείται σταδιακά από ολόκληρο το δίκτυο της Εμπορικής Τράπεζας. Μέχρι το τέλος του 2009, θα το έχουν ήδη υιοθετήσει 19 καταστήματα, ενώ το 2011 σύμφωνα με το νέο μοντέλο θα λειτουργεί το 1/3 του δικτύου της τράπεζας.

Η ανακαίνιση και ο λειτουργικός εκσυγχρονισμός του, που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νέου μοντέλου λειτουργίας καταστημάτων της τράπεζας, έχουν διπλή σημασία.

Αφενός σηματοδοτούν την αλλαγή στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιλέγει η Εμπορική Τράπεζα για τα καταστήματά της και αφετέρου συμβολίζουν την περαιτέρω ενσωμάτωσή της στην Credit Agricole, γεγονός που εκφράζεται και από την υιοθέτηση του ονόματος του μητρικού Ομίλου στη σήμανση των καταστημάτων.