A- A+
Διπλάσια ανταμοιβή για εκπτωτικές αγορές με χρεωστική κάρτα
Τη δυνατότητα επιβράβευσης με χαμηλότερες τιμές και εκπτώσεις, χρησιμοποιώντας την χρεωστική κάρτα αντί μετρητών, προσφέρει η Eurobank σε όσους διατηρούν λογαριασμό ταμιευτηρίου, τρεχούμενο ή μισθοδοσίας.

Συγκεκριμένα, με τη χρωστική κάρτα που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα παραπάνω είδη καταθετικών προϊόντων, δίνεται η δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών με απευθείας χρέωση του λογαριασμού, χωρίς το «βραχνά» των μετρητών.

Επειδή η χρέωση γίνεται άμεσα, με την αφαίρεση του ποσού της αγοράς από το υπόλοιπο, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση με τόκους.

Διπλάσια επιβράβευση

Η Eurobank προσφέρει ένα επιπλέον κίνητρο στους πελάτες της για τη χρήση των χρεωστικών τους καρτών σε όλες τις αγορές τους αντί των μετρητών.

Για το διάστημα έως και τις 30 Απριλίου 2012, διπλασιάζει τα ευρώ που συγκεντρώνει ο πελάτης της, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επιστρέφω».

Συγκεκριμένα, τα ευρώ που αναλογούν στο σταθερό ποσοστό συμμετοχής της συνεργαζόμενης επιχείρησης θα πιστωθούν στην κάρτα αυτόματα τη στιγμή της συναλλαγής, ενώ τα επιπλέον ευρώ λόγω του διπλασιασμού του ποσοστού θα πιστωθούν συνολικά στη χρεωστική κάρτα το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα

Στην Επιστροφή συμμετέχουν τόσο οι πιστωτικές κάρτες Eurobank όσο και οι καταθετικοί λογαριασμοί (τρεχούμενος, μισθοδοσίας, σύνταξης ταμιευτήριο) μέσω της συνδεδεμένης με αυτούς χρεωστικής κάρτας. Έτσι, οι καθημερινές σας αγορές όπως η βενζίνη, το super market, η ένδυση και πολλές άλλες γίνονται φθηνότερα.

Κάθε φορά που γεμίζετε το καλάθι σας στο super market, ή γεμίζετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας, ή κάνετε αγορές χρησιμοποιώντας είτε τη χρεωστική, είτε την πιστωτική σας κάρτα Eurobank σε περισσότερες από 4.000 συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις συγκεντρώνετε αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Για ακόμα περισσότερες επιλογές και ευελιξία στις αγορές σας η Επιστροφή εμπλουτίστηκε με 8 μεγάλους συνεργάτες (ATTICA, EKO, BEΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, INTERSPORT, HONDOS CENTER), δίνοντάς σας έτσι ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να κάνετε οικονομία κάθε μέρα χωρίς να αλλάξετε τίποτε από τον τρόπο με τον οποίο καταναλώνετε. Απλά τον τρόπο με τον οποίο πληρώνετε.