A- A+
Κύπρος: Η προτιμότερη επιλογή των Ρώσων επενδυτών
H Marfin Laiki Bank και η εταιρεία Totalserve Management Ltd έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για την διοργάνωση ενός σεμιναρίου υψηλού επιπέδου με θέμα ‘Cyprus: The Preferred Gateway for Russian Investments’ (Κύπρος: Η προτιμότερη επιλογή των Ρώσων επενδυτών).

Η εκδήλωση -η συμμετοχή στην οποία θα γίνεται μόνον κατόπιν πρόσκλησης- θα εξετάσει πώς και γιατί η Κύπρος διατηρεί τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα ως ένα ισχυρό διεθνές χρηματοπιστωτικό Κέντρο, παρά τις παγκόσμιες οικονομικές αντιξοότητες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αραράτ Park Hyatt στη Μόσχα, την Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου 2012, στις 6.30 μμ. Οι εγγραφές ‘έχουν προγραμματιστεί στις 6 μμ. Θα ακολουθήσει δεξίωση δικτύωσης μεταξύ 8.30μμ. – 9.30 μμ.

H Marfin Laiki Bank και η εταιρεία Totalserve Management Ltd, ηγετικοί οργανισμοί στον τραπεζικό τομέα και στον τομέα παροχής εταιρικών υπηρεσιών αντίστοιχα, στην Κύπρο, θα εκπροσωπηθούν στο σεμινάριο από την ανώτατη διεύθυνσή τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μίλτος Μιχαηλάς, Διευθυντής Διεύθυνσης Ομίλου – Διεθνείς Επιχειρήσεις & Ρωσία (ΔΔΟ-ΔΕ&Ρ) της Marfin Laiki Bank, ο κ. Κυριάκος Μιχαηλίδης, Διευθυντής Διεύθυνσης Wealth Management της Marfin Laiki Bank, ο κ. Πέτρος Γ. Οικονομίδης, Πρόεδρος της εταιρείας Totalserve Management και ο κ. Πέτρος Ριαλάς, Σύμβουλος και επικεφαλής του τμήματος International Tax Planning θα αναπτύξουν τα πιο κάτω θέματα:

• Το ισχυρό τραπεζικό σύστημα στην Κύπρο
• Η Κύπρος αντιμετωπίζει οικονομικές αντιξοότητες – πώς και σε ποιο βαθμό
• Πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με το πρωτόκολλο Κύπρου-Ρωσίας και τις διμερείς σχέσεις
• Επενδύσεις από και προς Ρωσία μέσω Κύπρου
• Εμπιστοσύνη στα καταπιστεύματα της Κύπρου
• Υπηρεσίες “Wealth Management” στην Κύπρο

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο moscow@totalserve.eu ή +7 495 2592260

Σχετικά με τους διοργανωτές:

Η Marfin Laiki Bank είναι η μεγαλύτερη Τράπεζα στην Κύπρο από άποψη κεφαλαιακής βάσης και ένας από τους πιο αξιόπιστους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο. Έχει παρουσία σε 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας και ένα δίκτυο από 439 υποκαταστήματα.

Η Totalserve Management Ltd είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με έδρα την Κύπρο και μία από τις ηγετικές επιχειρήσεις του νησιού στον τομέα ,με 12 πλήρως αναπτυγμένα γραφεία σε 10 χώρες στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας.