A- A+
Επένδυση 5ετίας στις ΗΠΑ χωρίς ρίσκο με απόδοση έως και 35%
Τη δυνατότητα να πετύχουν απόδοση 35% την ερχόμενη 5ετία, επενδύοντας χωρίς ρίσκο σε αμερικανικές μετοχές, προσφέρει η HSBC μέσω νέας κατάθεσης εγγυημένου κεφαλαίου που διαθέτει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Η τράπεζα με δεδομένες τις εξελίξεις του τελευταίου έτους στην αγορά της Aμερικής, δημιούργησε τη νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη «US EQUITIES», με μέγιστη δυνατή μεικτή συνολική απόδοση που αγγίζει το 35% για καταθέσεις σε ευρώ και Δολάρια ΗΠΑ και ελάχιστη μεικτή εγγυημένη απόδοση στη λήξη 5%.

Η διάρκεια του προϊόντος είναι 5 έτη, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 Ευρώ ή Δολάρια Η.Π.Α., και παρέχει εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη. Η προεγγραφή ξεκίνησε στις 10 Ιανουαρίου 2012 και θα ολοκληρωθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2012.

Αναλυτικότερα πρόκειται για μια νέα κατάθεση, με υποκείμενη αξία δέκα εταιρείες υψηλής κεφαλαιοποίησης που διαπραγματεύονται σε Χρηματιστήρια των ΗΠΑ: Apple Computer Inc, Chevron Texaco Corp, General Electric Co, IBM Corp, Johnson & Johnson, Microsoft Corp, Pfizer Inc, Procter & Gamble, AT&T Corp, Exxon Mobile Corp.

Γιατί αποτελεί ευκαιρία

Όπως δήλωσε ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου, διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προϊόντων HSBC Ελλάδος «σε ένα περιβάλλον διαρκούς μεταβολής, η αμερικάνικη οικονομία έχοντας διανύσει μία περίοδο έντονης αναδιαμόρφωσης, δείχνει να διατηρεί μία σταθερή πορεία, η οποία με δεδομένο το μέγεθος και τη δυναμική της μπορεί να εκπέμψει θετικά μηνύματα στο επενδυτικό κοινό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η HSBC λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω δεδομένα αναγνωρίζει στην αμερικάνικη αγορά μία επενδυτική ευκαιρία την οποία αξιοποιεί μέσα από τη νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη US EQUITIES».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17 ή 210 6962 100 για κλήσεις από κινητό.

Σημειώσεις HSBC

¬ To προϊόν διατίθεται με προμήθεια συμμετοχής και προσφέρεται σε περιορισμένη έκδοση.

- Η απόδοση της κατάθεσης υπόκειται σε φορολογία (σήμερα 10%, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία).

- Το παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επενδυτική συμβουλή ή ως προτροπή για επένδυση.

- Η κατάθεση καλύπτεται από το Financial Services Compensation Scheme του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του.