A- A+
Δράσεις κοινωνικής ευθύνης από την Ελληνική Τράπεζα
Η Επιτροπή Εκδηλώσεων του προσωπικού της Ελληνικής Τράπεζας, μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας για την υποστήριξη μη κερδοσκοπικών Οργανισμών, έχοντας έντονο το πνεύμα της κοινωνικής προσφοράς, καλλιεργεί την εθελοντική συνείδηση του ανθρώπινου δυναμικού της Τράπεζας.

Για το λόγο αυτό λαμβάνει πρωτοβουλίες που στόχο έχουν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Επιτροπή Εκδηλώσεων, σε συνεργασία με το προσωπικό του Δικτύου Καταστημάτων Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χανίων της Τράπεζας, συγκέντρωσε τρόφιμα και χρήματα για να ενισχύσει το έργο των Γιατρών του Κόσμου που μέσα από την Ιατρική Ανθρωπιστική δράση τους είναι σταθεροί υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Την περσινή χρονιά, η Επιτροπή Εκδηλώσεων ενίσχυσε, αντίστοιχα το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Η Γενική Διευθύντρια Ελλάδος, κυρία Κατερίνα Σιακαλλή, δήλωσε σχετικά ότι «η Επιτροπή Εκδηλώσεων της Ελληνικής Τράπεζας, μέσα στα πλαίσια των Κοινωνικών και Φιλανθρωπικών δράσεών της, έχοντας έμφυτο τον εθελοντισμό στην κουλτούρα της, έχει στόχο τη διαχρονική προσφορά ενεργειών κοινωνικής ευθύνης. Χαίρομαι που σύσσωμο το προσωπικό της Τράπεζας αγκαλιάζει τις πρωτοβουλίες αυτές και δείχνει έμπρακτα τον ανθρώπινο χαρακτήρα του».