A- A+
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στα social media - Διαγωνισμοί με χρηματικά έπαθλα
Με τη δημιουργία τριών νέων επίσημων καναλιών ψηφιακής επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανταποκρίνεται στην ανάγκη για αμφίδρομη και ζωντανή επικοινωνία με το κοινό.

Συγκεκριμένα, στη διεύθυνση www.facebook.com/ttbank.gr μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη σελίδα του ΤΤ στο facebook, να γνωρίσετε την ψηφιακή κοινότητά μας και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό «Save&Win» που κληρώνει δώρα από το ΤΤ.

Οι νικητές θα κερδίσουν από το ΤΤ €50 το μήνα για ένα έτος, ένα iPad 2 της Apple ή το όμορφο ποδήλατο πόλης που παραχωρεί η εταιρεία Carteco.

Στη διεύθυνση //blog.ttbank.gr μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο ιστολόγιο του ΤΤ, όπου αναρτώνται οι σημαντικότερες ειδήσεις της Τράπεζας.

Στη διεύθυνση www.youtube.com/TTHellenicPostbank μπορείτε να περιηγηθείτε στο επίσημο κανάλι του ΤΤ στο youtube, όπου θα βρείτε βίντεο με τις κοινωνικές δράσεις της Τράπεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ομάδα διαχείρισης digital media στο e–mail: digitalmedia@ttbank.gr.