A- A+
Συνεχίζεται για δύο ακόμα μέρες το Ταμιευτήριο Αγάπης από το ΤΤ
Όσοι πέρασαν από το κέντρο της Αθήνας, είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, παιχνίδια και χειροποίητα αντικείμενα των 15 συλλόγων που συμμετέχουν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar «ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ».

Το Bazaar θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό στις 13 και 14 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως και τις 17:00, στην αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου (Πεσμαζόγλου 1).

Στο «ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ» που διοργανώνεται για δεύτερη φορά από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δίνουν “το παρών” οι οργανισμοί ΕΛ.Ε.Π.Α.Π., Ε.Ψ.Υ.Π.Ε., Θεοτόκος, Make-A-Wish (Κάνε-μία-Ευχή Ελλάδος), Παιδικά Χωριά S.O.S., Πίστη, UNICEF, Χαμόγελο του Παιδιού, Φλόγα, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Κιβωτός, Αγκαλιά, Ορίζοντας, Ελληνική Εταιρεία Σκλήρυνσης κατά Πλάκας και Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ».

Ο μεγάλος κουμπαράς βρίσκεται τοποθετημένος στον προαύλιο χώρο της αίθουσας για να “υποδέχεται” ρούχα και παιχνίδια σε καλή κατάσταση για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο κέντρο βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ».

Το «Ταμιευτήριο Ευχών», το διαδικτυακό παιχνίδι του ΤΤ είναι σε ισχύ έως και τις 31 Δεκεμβρίου μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της Τράπεζας (www.ttbank.gr) και λειτουργεί υποστηρικτικά στο bazaar, με σκοπό να συγκεντρωθούν επιπλέον χρήματα. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της σελίδας μπορούν να μαζεύουν πόντους παίζοντας.

Οι πόντοι αυτοί θα μεταφραστούν σε χρήματα από το ΤΤ και θα διατεθούν στις ΜΚΟ του «Ταμιευτηρίου Αγάπης».