A- A+
Emporiki: έκπτωση 3% στα τέλη κυκλοφορίας και περίοδος χάριτος
Επιστροφή μετρητών ίση με το 3% της αξίας των τελών κυκλοφορίας του οχήματός τους, μπορούν να πετύχουν οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών της Εμπορικής Τράπεζας, μέσω προγράμματος επιβράβευσης.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα επιστρέφει υπό τη μορφή πίστωσης στους κατόχους των καρτών της, ποσό ίσο με το 3% οποιασδήποτε πληρωμής πραγματοποιηθεί σε Δ.Ο.Υ. από 1-09-2011 έως 31-12-2011.

Η προσφορά ισχύει και τα για τα τέλη κυκλοφορίας, υπό την προϋπόθεση ότι η πληρωμή θα γίνει στην εφορία και όχι στην τράπεζα.

Παράλληλα, ανάλογα με το χρόνο έκδοσης του λογαριασμού της κάρτας μπορεί να εξασφαλιστεί μία άτοκη περίοδος χάριτος έως και περίπου 50 ημερών.

Επιπλέον προνόμια

Αυτήν την περίοδο, εκτός από τις πληρωμές στις Δ.Ο.Υ., η Εμπορική προσφέρει:

• 5% επιστροφή μετρητών για αγορές σε όλα τα σούπερ μάρκετ και καταστήματα παιχνιδιών, από 01/11/2011 έως 31/12/2011

• 3% επιστροφή μετρητών για αγορές σε πολυκαταστήματα και καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, από 01/11/2011 έως 31/12/2011

Η ένταξη στο πρόγραμμα Emporiki Επιβράβευση γίνεται αυτόματα με την ενεργοποίηση της πιστωτικής κάρτας Προνόμιο υγείας.

Η επιστροφή γίνεται κάθε μήνα. Με κάθε αγορά σας, ανεξαρτήτως ποσού, σας επιστρέφεται στο μηνιαίο λογαριασμό σας το ισχύον ποσοστό επιστροφής επί του ποσού που ξοδέψατε.

Εξαιρούνται:

o Οι κάρτες με καθυστερήσεις πληρωμών

o Οι πληρωμές με δόσεις. Σε περίπτωση πληρωμής με δόσεις, επιβραβεύονται μόνο οι δόσεις που εμφανίζονται στο αντίγραφο λογαριασμού κατά τη διάρκεια ισχύος του Προγράμματος.