A- A+
Citibank: Τέλη ΙΧ σε 3 δόσεις και δώρο καύσιμα €1.000
Τη δυνατότητα αποπληρωμής των τελών κυκλοφορίας σε 3 άτοκες δόσεις δίνει μέσω των πιστωτικών καρτών Citibank ή Diners Club η Citibank, ενώ διοργανώνει και κλήρωση με έπαθλο τα καύσιμα μίας ολόκληρης χρονιάς.

Με μία απλή επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα της Citibank, οι κάτοχοι των πιστωτικών της καρτών μπορούν να αποκτήσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα τους, και να τα εξοφλήσουν σε 3 άτοκες δόσεις.

Αυτόματα θα μπουν σε κλήρωση που θα αναδείξει 10 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν καύσιμα αξίας 1.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, για όλο το 2012 η τράπεζα θα προσφέρει στους τυχερούς της κλήρωσης επιστροφή μετρητών μέγιστης αξίας 1.000 ευρώ για αγορές που αφορούν καύσιμα και θα πραγματοποιηθούν με την πιστωτική τους κάρτα.

Οι κάρτες που συμμετέχουν στο σχετικό πρόγραμμα είναι οι εξής:

Diners Club, Diners Club – Vodafone, Diners Club – Unicef, AEK FC Diners, Diners Club – Prestige και Prestige Diners Club – Vodafone, Citibank Platinum Visa, Citibank Gold Visa, Citibank Gold MasterCard, Citibank Visa, Citibank MasterCard, Shell Citibank MasterCard, Student Citibank Visa, Citibank Visa Vodafone, Ολυμπιακός Citibank Visa, ΠΑΟΚ MasterCard, Alico Citibank Visa, Affinity Card Mastercard, Affinity Card World Mastercard, Glou Citibank MasterCard και όλες οι κάρτες Flex.