A- A+
Early booking: Έτσι θα πετύχετε φθηνότερες διακοπές
Σκηνή βγαλμένη από πραγματικά γεγονότα: κάθεσαι ωραία, ωραία στον καναπέ σου και χαζεύεις το timeline του Facebook σου και εμφανίζονται Early Booking προσφορές από αεροπορικές, ξενοδοχεία και άλλα συναφή τουριστικά.

Και αναρωτιέσαι «μα έχω ακόμα μαύρισμα και είναι μόλις Οκτώβρης, μήπως είναι λίγο νωρίς;». Ναι, είναι και για αυτό ακριβώς λέγεται «Early Booking»!

Τι είναι το Early Booking

Το «Early Booking» - που απαντάται παντού τελευταία, από τα ξενοδοχεία, τα ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια μέχρι και τα εισιτήρια για μουσεία και events - είναι αυτό που θα σε κάνει να απολαύσεις διακοπές χωρίς να έχεις επενδύσει μία μικρή περιουσία.

Για να δεις τη διαφορά στο πορτοφόλι σου πρέπει να κλείσεις εισιτήρια ή διαμονή τουλάχιστον 3 μήνες νωρίτερα.

Δηλαδή, αν θες να φύγεις για Χριστούγεννα, ίσα που προλαβαίνεις! Μπορείς να κάνονίσεις από τώρα να κανονίζεις τις καλοκαιρινές ή τις πασχαλινές σου διακοπές. Όχι, δεν είναι νωρίς!

Αν θες να πετύχεις τις καλύτερες τιμές σε συνδυασμό με τον μεγαλύτερο αριθμό επιλογών πρέπει να ξεκινήσεις όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Σκέψου ότι αυτήν τη στιγμή οι τιμές των δωματίων είναι χαμηλότερες και η ποικιλία πολύ μεγαλύτερη από ότι όσο πλησιάζεις προς την ημερομηνία των διακοπών.

Από το σε τι θέση θα κάτσεις μέχρι το δωμάτιο, όσο νωρίτερα κλείσεις τόσο πιο πιθανό είναι να κλείσεις το ιδανικό για τις προσωπικές σου ανάγκες!

Τελικά, τι κερδίζω;

Θέλεις να κερδίζεις και από τα αεροπορικά! Λογικό! Το να βρεις την κατάλληλη πτήση μπορεί να γίνει μεγάλη σπαζοκεφαλιά.

Καταρχάς να σου πούμε ότι σε συμφέρει να κλείσεις απευθείας στην αεροπορική και να γλυτώσεις οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση.

Όσο πιο νωρίς τόσο πιθανότερο είναι να βρεις την ιδανική πτήση, στην ιδανική ώρα, ακόμα και την ιδανική… θέση στο αεροπλάνο!

Να θυμάσαι ότι τα αεροπορικά εισιτήρια μεσοβδόμαδα είναι πιο οικονομικά από ότι Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή.

Επίσης, υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που η τιμή είναι πολύ πιο ακριβή (συνήθως αυτό ισχύει στις πρωινές πτήσεις- αναχωρήσεις).

Κάντε κράτηση τώρα

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για όποιο άλλο ταξίδι επιθυμείτε με τις ακόλουθες online πλατφόρμες:

- Online κρατήσεις ξενοδοχείων