A- A+
Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: «Στο τρέξιμο» με τους λιλιπούτειους δρομείς
Τα αθλητικά του φόρεσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώνοντας τον βηματισμό του με τους χιλιάδες αθλητές και απλούς πολίτες όλων των ηλικιών, που συμμετείχαν στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών.

Ως επίσημος χορηγός του Μαραθωνίου και ως ονομαστικός χορηγός του Παιδικού Αγώνα (Kid’s Run) 700μ., το ΤΤ επέλεξε φέτος να ενισχύσει οικονομικά τα συσσίτια απόρων του δήμου Αθηναίων που διοργανώνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, με αγορά γευμάτων, για κάθε τερματισμό υπαλλήλου της Τράπεζας, που συμμετείχε στον Κλασικό Μαραθώνιο των 42 χιλιομέτρων καθώς και στα 5 και 10 χιλιόμετρα.

Στο μεταξύ, η ανταπόκριση των λιλιπούτειων δρομέων στον «Αγώνα Παίδων 700μ. - Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο/Kid’s Run 700 m» ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, αφού υπολογίζεται ότι στον φετινό Αγώνα έλαβαν μέρος περίπου 300 παιδιά, ηλικίας 9 – 12 ετών.

Οι μικροί δρομείς Ανδρέας Τσεκούρας και Νάντια Λιανού τερμάτισαν πρώτοι στην παιδική κατηγορία αγοριών και κοριτσιών αντίστοιχα, γεμίζοντας συναισθήματα χαράς και περηφάνιας τους παρευρισκόμενους στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Οι μικροί αθλητές βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλέωνα Παπαδόπουλο.