A- A+
Προθεσμιακές Marfin: Αύξηση αποδόσεων σε όλες τις διάρκειες
Σε προς τα πάνω αναπροσαρμογή των αποδόσεων στις προθεσμιακές καταθέσεις σε όλες τις διάρκειες προχώρησε η Marfin Egnatia, προσφέροντας επιτόκια που φτάνουν έως και το 5,60% σε κάποιους μήνες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Τα νέα επιτόκια ισχύουν από 14/11/2011, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της τράπεζας να κερδίσουν περισσότερους τόκους, επιλέγοντας το χρόνο καταβολής τους, με την ευχέρεια πρόωρης ανάληψης των κεφαλαίων χωρίς κόστος.

Αναλυτικότερα η τράπεζα προσφέρει τα ακόλουθα προνομιακά προϊόντα:

1) Την εξάμηνη προθεσμιακή κατάθεση «MARFIN X 7» με επιτόκιο που φτάνει ανάλογα με το ποσό της κατάθεσης το 3,81%.

Οι τόκοι καταβάλλονται κάθε μήνα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα πρόωρης λήξης του προϊόντος. Ωστόσο, εάν διατηρηθεί έως το τέλος, η τράπεζα δίνει δώρο τους τόκους ενός μήνα.

2) Την δωδεκάμηνη προθεσμιακή κατάθεση «MARFIN X 12» με επιτόκιο που φτάνει ανάλογα με το ποσό της κατάθεσης το 4,19%.

Οι τόκοι καταβάλλονται κάθε μήνα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα πρόωρης λήξης του προϊόντος. Ωστόσο, η κατάθεση δεν «σπάσει», η τράπεζα δίνει ως δώρο τους τόκους ενός μήνα.

3) Την 18μηνη προθεσμιακή κατάθεση «STEP UP 18 μηνών», με μηνιαία καταβολή τόκων, δυνατότητα πρόωρης λήξης χωρίς ποινή και αυξανόμενο επιτόκιο που στον τελευταίο μήνα μπορεί να φτάσει έως και το 5,60%.

4) Την 24μηνη προθεσμιακή κατάθεση «STEP UP 24 μηνών», με 6μηνιαία καταβολή τόκων, δυνατότητα πρόωρης λήξης χωρίς ποινή και αυξανόμενο επιτόκιο που στο τελευταίο εξάμηνο μήνα μπορεί να φτάσει έως και το 5,50%.

Για συγκρίνετε τα προϊόντα της Marfin Egnatia ή όλων των τραπεζών, χρησιμοποιήστε το εργαλείο του Moneyonline.gr.