A- A+
Eurolife: Νέα online πλατφόρμα με όλα τα συμβόλαιά σας
Πρόσβαση σε πληροφορίες, όπως συμβόλαια, αιτήματα αποζημιώσεων και πληρωμή ασφαλίστρων, μεταξύ άλλων, παρέχει πλέον η Eurolife ERB στους πελάτες της μέσω νέου portal.

Πρόκειται για μία νέα ψηφιακή εμπειρία για τους πελάτες της εταιρείας, που δίνει σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες πλήρη εικόνα για το ασφαλιστικό προφίλ τους.

Οι παροχές του portal

Το EurolifeConnect είναι μια σύγχρονη και χρηστική υπηρεσία, η οποία διαμορφώθηκε και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού της εταιρείας.

Το έξυπνα και εύχρηστα σχεδιασμένο interface του, σε συνδυασμό με τις πολλές δυνατότητες που παρέχει, αναβαθμίζουν την ποιότητα της online εξυπηρέτησης της Eurolife ERB, επιτρέποντας στον πελάτη να γνωρίζει ό,τι αφορά τα συμβόλαιά του από οποιαδήποτε συσκευή.

Το EurolifeConnect είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο και ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί σε αυτό από όποιο σημείο βρίσκεται, μαθαίνοντας ό,τι πληροφορίες επιθυμεί, ακριβώς τη στιγμή που τις χρειάζεται.

Η πρώτη έκδοση του EurolifeConnect παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά από δυνατότητες:

  • διαχείριση λογαριασμού στη Eurolife ERB
  • παρακολούθηση συμβολαίων και αιτημάτων αποζημίωσης
  • λήψη εγγράφων
  • πληρωμή ασφαλίστρων

Επιπροσθέτως, διαθέτει ένα εκτεταμένο ασφαλιστικό λεξικό, εκπαιδεύοντας τους χρήστες στην ορολογία της αγοράς, καθώς και δυνατότητα για άμεση επικοινωνία με το Eurolife Experience Center, μέσω Click2Call και Click2Chat.

Η εγγραφή

Για τη διαδικασία εγγραφής, οι πελάτες αρκεί να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.eurolifeconnect.gr και να συμπληρώσουν τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, όλες οι λειτουργίες του portal είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή τους, με ένα απλό sign in.

Ταυτόχρονα, το EurolifeConnect είναι ένα λειτουργικό εργαλείο που διευκολύνει και το ρόλο των συνεργατών της Eurolife ERB.

Καθώς οι εγγεγραμμένοι πελάτες αποκτούν άμεση και ολοκληρωμένη πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες, οι συνεργάτες της εταιρείας ωφελούνται σε ποιοτικό και παραγωγικό χρόνο για στοχευμένη ανάπτυξη των κοινών εργασιών τους με τη Eurolife ERB.