A- A+
Κρατήσεις δωματίων τελευταίας στιγμής με έκπτωση και επιβράβευση
Συνεχίζουν και εν μέσω Δεκαπεντάυγουστου οι τράπεζες τις προσφορές της τελευταίας στιγμής στους κατόχους των καρτών τους, για κρατήσεις ξενοδοχείων.

Εκτός από επιβράβευση στην κάρτα του πελάτη τους, που δίνει δωρεάν αγορές για επόμενες αγορές, προβλέπονται και εκπτώσεις στις προσφερόμενες τιμές των πακέτων διακοπών.

Αυτή τη στιγμή δύο μεγάλες πλατφόρμες ξενοδοχείων έχουν ενεργοποιήσει προσφορές για τους κατόχους καρτών των τραπεζών. Πρόκειται για τις εξής:

Η πλατφόρμα έχει συνάψει συνεργασίες με τις τρεις από τις τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες και προσφέρει επιβράβευση στους κατόχους των καρτών της.

Συγκεκριμένα, έχουν όφελος επί της αξίας της κράτησής τους, το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:

  • yellow - Τράπεζα Πειραιώς: Όφελος 3% - 15 yellows ανά 1 ευρώ αγορών για κρατήσεις έως 16/8 + 1 διανυκτέρευση δώρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Επιστροφή - Eurobank: Όφελος 1% σε ευρώ Επιστροφή
  • Bonus - Alpha Bank: Όφελος 0,40% - 2 Bonus πόντοι ανά 1 ευρώ αγορών
  • go4more - Εθνική: Όφελος 0,25% - 1 go4more πόντος ανά 1 ευρώ αγορών

Εξάλλου, με τις κάρτες Πειραιώς, Eurobank και Alpha Bank μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους ή τα ευρώ που έχετε συλλέξει και να πετύχετε έκπτωση στο κόστος της κράτησης, πέραν του οφέλους για επόμενες αγορές.

Δείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων και κάντε online κράτηση

Οι κάτοχοι καρτών όλων των Τραπεζών αποκτούν με 2 ευρώ μέσω του yellowday εκπτωτικό κωδικό και εξασφαλίζουν επιπλέον έκπτωση 5% σε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων του Xenodoxeio.gr.

Ανακάλυψε οικονομικές προτάσεις για διαμονή σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και για οργανωμένα ταξίδια σε εσωτερικό και εξωτερικό.

Επίλεξε τον προορισμό των ονείρων σου, απόκτησε τον εκπτωτικό κωδικό από το yellowday και εξασφάλισε επιπλέον έκπτωση 5% στα ήδη οικονομικά πακέτα διακοπών και στις προσφορές ξενοδοχείων που σου προσφέρει το xenodoxeio.gr.

Αγοράστε το κουπόνι εδώ