A- A+
Τρ. Πειραιώς: Νέο πιο ελκυστικό στοίχημα με απόδοση 2,05%
Ένα νέο στοίχημα για την άνοδο του ευρώ έναντι του δολαρίου, το οποίο είναι πιο ελκυστικό σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, διαθέτει η Τράπεζα Πειραιώς στους καταθέτες της.

Ο λόγος γίνεται για το προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου και ελάχιστης απόδοσης, διάρκειας 3 μηνών, με την ονομασία EUR/USD ONE TOUCH, το οποίο θα είναι διαθέσιμο έως και την Παρασκευή 26/12 από τα καταστήματα της Τρ. Πειραιώς.

Πώς κερδίζετε

Με τη συγκεκριμένη έκδοση, ο καταθέτης θα λάβει στη λήξη απόδοση τουλάχιστον 0,05%, όσο θα έπαιρνε περίπου και από μία προθεσμιακή κατάθεση.

Ωστόσο, εάν η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του 6μήνου ενισχυθεί κατά 0,04, θα κερδίσει επιπλέον 2%.

Σημειώνεται πως δεν χρειάζεται η ισοτιμία να παραμείνει πάνω από αυτό το όριο, αλλά αρκεί να πιάσει έστω και μία στιγμή τα προαναφερθέντα επίπεδα.

Κλείδωμα απόδοσης

Δεν έχει σημασία δηλαδή εάν στη συνέχεια το ευρώ υποχωρήσει σε χαμηλότερο επίπεδο.

Σήμερα η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου βρίσκεται γύρω από τα επίπεδα του 1,12.

Για να βγει λοιπόν το στοίχημα θα πρέπει το ευρώ να πιάσει έστω στιγμιαία το 1,16, να καταγράψει δηλαδή άνοδο της τάξης του 3,50%.

Το ελάχιστο ποσό για να τοποθετηθείτε σε αυτό το πρόγραμμα είναι τα 10.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσετε το προϊόν θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα από τα καταστήματα της Τρ. Πειραιώς.