A- A+
FBBank: Νέα 6μηνη προθεσμιακή με απόδοση 6,50%
Ένα νέο προϊόν στις προθεσμιακές καταθέσεις λάνσαρε η FBBank, προσφέροντας σε όσους αποταμιεύσουν νέα κεφάλαια στον εξάμηνο λογαριασμό "MEGA PROFIT", απόδοση 6,50%. Η προσφορά ισχύει για 30.000 ευρώ και άνω.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Η προσφορά αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων παρουσίας της τράπεζας στην ελληνική αγορά.

Η "MEGA PROFIT" είναι μία προθεσμιακή κατάθεση με συνολικό διάρκεια 6 μηνών, με την καταβολή των τόκων να πραγματοποιείται κάθε δίμηνο.

Η απόδοση αυξάνεται από δίμηνο σε δίμηνο. Συγκεκριμένα, στο 1ο δίμηνο το επιτόκιο ανέρχεται σε 6%, στο 2ο δίμηνο σε 6,50% και στο 3ο σε 7%.

Ανέξοδη πρόωρη ανάληψη

Στα πλεονεκτήματα της κατάθεσης περιλαμβάνεται η δυνατότητα πρόωρης ολικής ή μερικής ανάληψης των κεφαλαίων, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Οι τόκοι καταβάλλονται κάθε δίμηνο σε λογαριασμό ταμιευτηρίου συνδεδεμένο με την Debit Card, με την οποία μπορείτε να κάνετε αναλήψεις από ΑΤΜ στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη χωρίς τη χρέωση του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ / VISA.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης ανέρχεται στις 30.000 ευρώ, ενώ η προσφορά ισχύει για νέα κεφάλαια που θα κατατεθούν στην τράπεζα. Η περίοδος διάθεσης του προϊόντος λήγει στις 31/12/2011.